Jag är tillbaks i min balkongsoffa på Nissastrand i Halmstad. Det här är mitt bästa rum om somrarna! Är det varmt och soligt sitter jag här i shorts och linne och läser en bok – men just idag är det mulet och blåsigt och jag sitter med filt och kofta och har inga som helst problem att se skärmen på min Macbook. Oavsett väder så är det här mitt sommarrum!

Ibland leder olika saker som vi stöter på i livet till en sammanfattad känsla om saker och ting. Och just idag är jag så himla glad över att jag har en massa bloggar som jag följer och som jag läser och blir verkligt glad över. Tack till dig som bloggar alltså! Jag är tacksam över att jag lägger tid på att läsa bloggar som ger mig nöje; oavsett om det handlar om att jag får ny kunskap eller härlig inspiration. Fan vad fint det är alltså!

Mitt bidrag till den härliga blogghögen idag får nog bli att skiva över jordgubbar på mackan med mosad avokado. Eller; gör den här annorlunda capresen som jag ska göra så snart jag blir hungrig igen!

avokado smörgås jordgubbar avokado smörgås jordgubbar avokado smörgås jordgubbar

0