Jag har varit i Stockholm sedan slutet på förra veckan – med ett bröllop som ett fantastiskt crescendo på hela helgen. Nicke och Annie gifte sig och det var ju inte vilken Nicke och Annie som helst – således var det inte vilket bröllop som helst heller! Det är såklart denna Annie jag pratar om; världens finaste Annie eller Ann-Sofie eller Ansofisticated som med stort hjärta, fantastisk energi och beslutsamhet och med enorm intelligens och mycket mod och do good-driv, är en förebild för mig och en fantastiskt fin vän.

In på småtimmarna stängde vi festen och taxibilarna radade upp sig i den ljusa sommarnatten. Det var med en härlig känsla jag la min dansglada kropp i sängen – och några timmar senare gick upp och åt frukost på La Petit France innan jag sov siesta med nerfällda persienner. Det var ett riktigt bra bröllop med andra ord!

Många av mina favoriter var där; Sofie Lantto som bröllopsfotograf, Katta som rockade loss hela dansgolvet och min teamie Annika som körde dubbelbröllop dagen till ära.

nickeoannie bröllop

Jag lämnade min kamera hemma – i detta sällskap är alla andra kameror överflödiga!

nickeoannie bröllop

Det fantastiskt härliga brudparet som dansade och skrattade (och grät) sig igenom dagen och kvällen

nickeoannie bröllop

Min sambo – och Annika

nickeoannie bröllop

”Världens bästa präst” – och jag

nickeoannie bröllop

Katta i tokfin klänning – ni borde be henne om en ootd!

0