Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tack till dig som bloggar!

Jag är tillbaks i min balkongsoffa på Nissastrand i Halmstad. Det här är mitt bästa rum om somrarna! Är det varmt och soligt sitter jag här i shorts och linne och läser en bok – men just idag är det mulet och blåsigt och jag sitter med filt och kofta och har inga som helst problem att se skärmen på min Macbook. Oavsett väder så är det här mitt sommarrum!

Ibland leder olika saker som vi stöter på i livet till en sammanfattad känsla om saker och ting. Och just idag är jag så himla glad över att jag har en massa bloggar som jag följer och som jag läser och blir verkligt glad över. Tack till dig som bloggar alltså! Jag är tacksam över att jag lägger tid på att läsa bloggar som ger mig nöje; oavsett om det handlar om att jag får ny kunskap eller härlig inspiration. Fan vad fint det är alltså!

Mitt bidrag till den härliga blogghögen idag får nog bli att skiva över jordgubbar på mackan med mosad avokado. Eller; gör den här annorlunda capresen som jag ska göra så snart jag blir hungrig igen!

avokado smörgås jordgubbar avokado smörgås jordgubbar avokado smörgås jordgubbar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig