Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

#nickeoannie

Jag har varit i Stockholm sedan slutet på förra veckan – med ett bröllop som ett fantastiskt crescendo på hela helgen. Nicke och Annie gifte sig och det var ju inte vilken Nicke och Annie som helst – således var det inte vilket bröllop som helst heller! Det är såklart denna Annie jag pratar om; världens finaste Annie eller Ann-Sofie eller Ansofisticated som med stort hjärta, fantastisk energi och beslutsamhet och med enorm intelligens och mycket mod och do good-driv, är en förebild för mig och en fantastiskt fin vän.

In på småtimmarna stängde vi festen och taxibilarna radade upp sig i den ljusa sommarnatten. Det var med en härlig känsla jag la min dansglada kropp i sängen – och några timmar senare gick upp och åt frukost på La Petit France innan jag sov siesta med nerfällda persienner. Det var ett riktigt bra bröllop med andra ord!

Många av mina favoriter var där; Sofie Lantto som bröllopsfotograf, Katta som rockade loss hela dansgolvet och min teamie Annika som körde dubbelbröllop dagen till ära.

nickeoannie bröllop

Jag lämnade min kamera hemma – i detta sällskap är alla andra kameror överflödiga!

nickeoannie bröllop

Det fantastiskt härliga brudparet som dansade och skrattade (och grät) sig igenom dagen och kvällen

nickeoannie bröllop

Min sambo – och Annika

nickeoannie bröllop

”Världens bästa präst” – och jag

nickeoannie bröllop

Katta i tokfin klänning – ni borde be henne om en ootd!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag känner ju bruden! Eller ja, känner igen i alla fall och har pratat med genom jobbet :) Så kul att se en bröllopsbild på henne här i min favvoblogg.

  A mamman 2016-06-14 14:56:28 http://www.amamma2.wordpress.com
  Svara
  • Men vad kul – det är en liten värld… :)

   Sara Rönne 2016-06-14 21:03:20
   Svara
 • buäh ja jag är som en kran haha! SÅ glada ni var med hela festen- och Kenth- vilken buggkung! vi måste ha en dansfest snart. Helt klart. TACK för din mamma- det var ju liksom din idé från början! Vilka fina ord- blir så rörd. ”intelligens” ska jag tala om för Nicke- han håller inte alltid med haha! #skåpluckor

  Annie 2016-06-13 22:00:32
  Svara
  • hahaha älskar hans lapp om skåpluckorna!! ni är de finaste!

   Sara Rönne 2016-06-13 22:42:32
   Svara
 • Vi måste dansa mer! Och jag måste fräscha upp mina buggskills, haha. Så himla kul att få träffa din mamma. Så trygg och vilken präst!

  Katta Bucketlife 2016-06-13 21:35:59 http://www.bucketlife.se
  Svara
  • ja mer dans!!! haha!

   Sara Rönne 2016-06-13 21:59:43
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Amelia Widell
Mode
Linn Eklund
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sanne Alexandra
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Flora Wiström
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Man
Marcus Schuterman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Kevin Triguero
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig
Man
Philip Conradsson
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström