Eftersom april gick så ruskigt fort så tänkte jag ha en extralång maj. Det känns som att det enda jag hann med i april var att åka till Boston och att resa till New York? Jag har lyssnat väldigt mycket på musik i april – den här spellistan har gått varm och mina favoriter ändras hela tiden! Den har följt med mig på många flyg- och bilresor, men när jag springer – ja då lyssnar jag ändå mest på folk som pratar!

När april kom så hade jag en önskan om att springa mer – och sprungit har jag gjort. Överlag har jag samlat en sjuhelsikes massa steg – det har blivit ett snitt på nästan 15000 vilket är bra med tanke på att jag också haft en massa resdagar. Löpsäsongen är inte nära – för just nu är den verkligen här!

Om jag fick välja bara en maträtt från april så väljer jag spring rolls med mango. Självklart följt av dessa helt makalöst goda och glutenfria brownies!

Om jag fick välja bara en enda dag från min vardag som jag minns så är det den här enastående dagen i världens mest perfekta aprilväder.

Och så har vi maj. Den första vårmånaden att lita på. Månaden då min blogg fyller tio år och som jag kommer att fira storstilat! Månaden då jag otåligt går och väntar på att det ska börja grönska och eftersom det händer alldeles försent så kommer jag att möta våren på annat håll.

Framförallt är maj en av mina favoritmånader i Åre eftersom ljuset blir så påtagligt i kontrast till den enorma tystnaden som lägger sig över byn. Turisterna har sagt adjö till vintersäsongen och många av de bofasta pustar ut på en sandstrand efter en hektisk period. Kvar finns bara jag och några till och då byter framförallt Werséns skepnad och blir lunchrestaurang med dagens rätt och byns absolut, absolut bästa salladsbuffé. Kanske är det då vi vet att det är lågsäsong på riktigt!

Förutom allt det där ovan har jag inte så mycket mål med maj. Min främsta intention med maj är att leva mitt äventyr med mycket cykling och härlig trallöpning på nya stigar – och på att fira min blogg! Jag tror nog att det räcker gott och väl!

Vad har du för intentioner med maj?

löpning blogg

Bild från idag – den 1 maj. Efter prick 15000 steg på delvis nya stigar och vägar.

0