Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Rabarberkompott

Jag älskar rabarber och brukar mest göra rabarberkräm av stjälkarna som tacksamt växer och växer och aldrig tar slut. Igår gjorde jag annorlunda och rörde ihop en rabarberkompott.

Jag höftade ihop min kompott på rabarber och grovhackade några stjälkar och lade dem i en kastrull med en blandning av kokossocker och lite vanligt socker och lite pressad citron och mycket kanel – och så fick det koka ihop ett tag.

Rabarberkompott passar utmärkt i syrlig filmjölk eller så som jag åt den imorse till frukost: på chiapudding tillsammans med årets första svenska jordgubbar!

rabarberkompott rabarberkompott

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Dasha Girine
Man
Marcus Schuterman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk