Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Rabarberkompott

Jag älskar rabarber och brukar mest göra rabarberkräm av stjälkarna som tacksamt växer och växer och aldrig tar slut. Igår gjorde jag annorlunda och rörde ihop en rabarberkompott.

Jag höftade ihop min kompott på rabarber och grovhackade några stjälkar och lade dem i en kastrull med en blandning av kokossocker och lite vanligt socker och lite pressad citron och mycket kanel – och så fick det koka ihop ett tag.

Rabarberkompott passar utmärkt i syrlig filmjölk eller så som jag åt den imorse till frukost: på chiapudding tillsammans med årets första svenska jordgubbar!

rabarberkompott rabarberkompott

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman