Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jag är inte rädd för att dö – jag är rädd för att inte leva

Jag tänker inte så mycket på döden men jag är inte heller rädd för att dö. Jag tänker desto mer på livet – jag är rädd för att inte leva. Det är varför jag tänker på hur jag vill leva varje dag och väljer att leva därefter. Om det är ett ord jag vill leva efter så är det mod. Modet att leva.

hälsingland IMG_8002 jaktcocker hazel IMG_8003 liljekonvalj hälsingland IMG_8020 granskott hälsingland IMG_7975

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Jag körde precis efter den devisen och lämnade in min tjästledighetsansökan. Vissa sa att det var modigt men själv kände jag mig bara sann mot mig själv, för att jag gick på magkänslan.

  Anna 2016-05-30 13:31:25 http://www.annamjansson.se
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   woop woop – såg på Facebook att du ska utveckla ditt fotande. så sjukt kul. bra där!!

   Sara Rönne 2016-05-30 14:59:04
   Svara
 • Åh, jag fick en tanke och den måste jag dela med mig av! I det här inlägget ser jag tydligt hur du utvecklats som fotograf! Att den tid och de pengar du lagt ner på det verkligen ger tillbaka och gör skillnad. Alltså, du har ju alltid (ehum) fotat fint men det här var extra icing on the cake. Ser vad du menara tt du vill ha mer mörker och att mer mörker inte behöver betyda mörkare bilder, bara med mer djup. Det är fint – och jag ser att det är snyggare nu än vad det hade kunnat vara annars, utan din nedlagda tid. Grymt bra jobbat således!!! Kram!

  uppochhoppa 2016-05-30 13:07:13 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Klokt. Jag är inte heller rädd för att dö men jag vill så innerligt få vara med om livet riktigt länge!

  Elna 2016-05-30 12:11:18 http://www.elnadahlstrand.se
  Svara
  • Svar på Elnas kommentar.

   exakt så – men bara dagar gör mig inte heller glad känner jag. vill ju ha liv i mina dagar!

   Sara Rönne 2016-05-30 12:13:22
   Svara
 • Så oerhört sant! Lev i nuet och våga. <3

  Kram M

  Rund är också en form 2016-05-30 08:34:33 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Viktiga ord,Sara! Tack för dagens viktigaste påminnelse!

  Katrin 2016-05-29 21:39:37 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
  Svara
 • Underbara du <3 så sant.

  Mari 2016-05-29 19:25:42 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Där satt du ord på mina känslor. Jag är rädd för att inte leva. Jag älskar att leva. Tyvärr har min rädsla för att inte leva en förmåga att stressa mig i perioder. Särskilt perioder som nu, när all min tid är låst till överlevnad. Som tur är, är de här perioderna korta.

  Malin 2016-05-29 15:46:19
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger