Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

10 bloggar jag läser

Några av de roligaste inläggen som finns att läsa är vilka bloggar som andra bloggare läser. Det ger en skön klickfest och resulterar ofta i nya bloggfavoriter att dyka in i. Men att skriva de där inläggen är inte lika enkelt; för det finns så många bloggar jag läser och jag tipsar om dem på lite olika ställen och olika sätt.

Idag tänkte jag att eftersom jag precis firat 10 år som bloggare så tipsar jag om 10 bloggar jag läser!

Jag använder Feedly för att mitt bloggflöde; då ser jag vilka av alla de bloggar jag prenumererar på som uppdateras. Text och bild ser jag i Feedlys gränssnitt men allt som oftast klickar jag mig vidare till själva bloggen för att ta del av helheten på ett bättre sätt – och för att både se och skriva kommentarer förstås!

I min bloggfeed har jag väldigt många bloggar. Förutom att läsa de inlägg jag tycker verkar intressant ger Feedly också mig en bra överblick vad folk gör och bloggar om. Det blir som en överskådlig omvärldsanalys kan man säga!

För mig som bloggare är det viktigt att investera tid i andras bloggar. Dels vill jag vara en del av bloggemenskapen och jag skulle aldrig säga att jag inte har tid att läsa andras bloggar – de orden känns så otroligt fel i min mun. Så länge jag själv bloggar kommer jag alltid prioritera att lägga tid på andras bloggar – det är mitt löfte.

Nu till mina bloggtips. Här är tio bloggar jag läser med glädje:

World of wanderlust. En snyggt paketerad och riktigt välskriven blogg om resande. Bloggen gör mig nyfiken på nya ställen och så tar jag med mig ett och annat tips när jag själv åker till ställen som bloggen tipsat om.

Angeliqe. Bilderna är vackra och texten är sparsam och lämnar allt till fantasin. Just nu med extra mycket hundvalpsmys. Detta är bloggen som är sin egna lilla värld med det vackra och drömmiga.

Cookie and Kate. Jag älskar denna matblogg som jag hamnar på oavsett vilket digitalt ställe jag är på. Hänger jag på Pinterest så kommer jag alltid till ett Cookie & Kate-recept. Det är sällan jag använder recepten rakt av, men jag inspireras alltid. Bloggen får mig att tänka i bredare banor!

Blissjunkie. Jeanna lyckas på ett skönt sätt kombinera humor med allvar. Jag blandar skratt med fniss när hon målar upp händelser och känslor – och tar med mig budskapet hon vill skicka vidare. Det är en blogg som blandar humor med allvar och som gör det bra.

Hanna Stefansson. En modeblogg som är annorlunda; som inte anspelar på sex och avklätt utan som känns härlig, skrattande och skön. Härifrån hämtar jag en del bildsinpo och en hel del feel good i allmänhet. Oavsett hur mycket fjäll, cykelkläder och löparskor jag har i min blogg och i min värld är det härligt med en dos av modeflärd.

Jessica Clarén. Som träningsbloggare är det en tunn och skör linje mellan hälsoboost och hälsohets. Mellan muskler och naket. Jessica har alltid haft fingertoppskänsla för det där. Dessutom är hennes digitala plattform en brygga till den fysiska världen eftersom hon står för samma sak som coach och ledare i träningsvärlden.

Bucket life. Här möts verklighet och drömmar och hela resan dit. Min vän Katta bloggar tankeväckande och förnuftigt och det är ett fint space som jag varje dag tycker om att landa i.

Elna Dahlstrand. En av mina favoriter inom cykelvärlden eftersom hon gör känslorna så lätta att hoppa in i även om man aldrig suttit på en cykel. Hennes bilder talar för sig själv och hon välkomnar läsarna in i hennes tankar på ett ödmjukt och öppet sätt. Jag har aldrig träffat Elna men jag gillar henne massor!

Underbara Clara. Clara Lidström är min bästa ”storbloggare”. Alltså en som bloggar på en mer rikskänd nivå. Jag tycker om hur hennes bloggande lett till såväl TV som radio och andra uppdrag.

Den tionde bloggen har jag ingen länk till. För det kan vara din. Oavsett om du inte är bloggare idag så kan du vara bloggare imorgon. Det finns alltid rum för nya bloggar. Jag tycker att Annies Vegokäk är ett sådant bra exempel. Eller bloggen Teknifik.

Vill du ha fler bloggtips? Gå in här:

Den här bilden har jag lånat från Jessicas blogg. Den är från i helgen och The Villa på Copperhill. Mig känner ni igen, och till höger är min bror Marcus.

jessica clarén sara rönne

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Tack för nya tips. Jag håller med dig i om att det är en gemenskap att våra och vara rädd om, digitala kollegor liksom!

  Anna Jansson 2016-05-24 09:27:36 http://www.annamjansson.se
  Svara
  • precis, det är härligt!!

   Sara Rönne 2016-05-24 14:59:10
   Svara
 • Och jag har aldrig träffat dig men jag gillar dig massor också! Mitt hjärta slog en lycklig dubbelvolt när jag läste det här inlägget, tack bästa. Jag hoppas vi får ses på riktigt någon gång för jag skulle vilja ge dig en herrans stor kram!!!

  Elna 2016-05-24 09:03:02 http://www.elnadahlstrand.se
  Svara
  • det ser jag fram emot!!

   Sara Rönne 2016-05-24 14:59:55
   Svara
 • Fina du, tack så mycket <3

  Katta Bucketlife 2016-05-24 07:19:52 http://www.bucketlife.se
  Svara
  • pöss

   Sara Rönne 2016-05-24 15:00:42
   Svara
 • Åh det värmer SÅ SÅ mycket när jag får höra fina ord från en stor bloggförebild! Kul förresten att jag och Elin från teknifik verkligen har hittat varandra genom varandras bloggar <3

  Tidigare har jag ju mest matbloggat, men nu när jag har börjat bredda mig ska jag genast komma igång med mer länkkärlek. Har 4 olika blogginlägg bland mina utkast redan! Jag tycker att deltagandet i bloggcommunityt är halva grejen med att blogga – för det är det närmsta man kommer att ha kollegor. Det ska man vara rädd om! Vi ses på BBCON <3

  Annie lättlagat vegokäk 2016-05-23 21:52:26 http://vegokak.se/
  Svara
  • ja visst är det roligt med gemenskap!

   Sara Rönne 2016-05-23 22:20:31
   Svara
 • BÄSTA Älskade du! Tack – så rörd att få så fina ord. PUSS!

  Jessica 2016-05-23 21:33:14 http://www.jessicaclaren.com
  Svara
  • pöss

   Sara Rönne 2016-05-23 22:20:46
   Svara
 • sånt här är underbart! älskar när man hittar en ny, peppig blogg att klicka sig in på :))

  ISA 2016-05-23 20:28:36 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • eller hur! och liksom vältra sig i!! 😀

   Sara Rönne 2016-05-23 22:21:01
   Svara
 • Vad roligt, tack för alla tips!
  Din blogg är fantastisk, en blogg med blandat innehåll och vackra bilder!

  Cecilia 2016-05-23 20:07:21 http://www.nouw.com/lyckorus
  Svara
  • stort tack cecilia, blir så glad av din kommentar!

   Sara Rönne 2016-05-23 22:21:16
   Svara
 • Åh! Underbart att ta del av vad andra läser 🙂

  Mari 2016-05-23 19:30:31 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
  • ja verkligen!!

   Sara Rönne 2016-05-23 22:21:31
   Svara
 • Följer flera av dessa bloggar redan, riktiga godbitar.
  Några nya klick blir det också, tack för tips!

  Träningsblogga 2016-05-23 17:09:00 http://traningsblogga.se
  Svara
  • kul, jag älskar att komma över nya bloggar!!

   Sara Rönne 2016-05-23 22:24:01
   Svara
 • Jag älskar sådana här inlägg! Det ger så många nya bloggar att läsa och upptäcka.
  Tack för tipset om Freddy, ska prova det. Jag har bloglowin men bara per mejl och det ger ingen överblick alls.

  Helena Enqvist 2016-05-23 16:59:42 http://www.helenaenqvist.se
  Svara
  • roligt att höra!!

   Sara Rönne 2016-05-23 22:24:17
   Svara
 • Tack för kul tips!

  Clara Toll 2016-05-23 16:53:07 http://claratoll.se
  Svara
  • varsågod! 😀

   Sara Rönne 2016-05-23 22:25:08
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Flora Wiström
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Linn Eklund
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Man
Viktor Frisk
Home
Sanna Fischer
Man
Marcus Schuterman
Man
Johan Hurtig
Home
Amelia Widell
Man
Philip Conradsson