Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Att leva just nu

Jag har precis rullat nedför berget efter att ha spenderat en lång helg några serpentinsvängar upp. Med mig hem har jag stora minnen från dagar, kvällar och nätter med fantastiskt mycket värme, gemenskap och kvinnlig power som jag vill sammanfatta i ordet fierce.

Ni kommer få se vad jag pratar om så snart jag landat i hela den overkliga känslan som började redan sent torsdag kväll när en bil rullade upp på min uppfart, och som fortsatte på fredagen när jag checkade in på ofattbart osannolika The Villa som tillhör Copperhill Mountain Lodge i Åre. På eftermiddagen började det – och sedan ville vi aldrig att det skulle ta slut.

Nu sitter jag hemma i min soffa och har en varm och mjuk känsla i kroppen och känner mig både uppskattad och lyckligt lottad och sjukt jäkla bra. Det är just så som vänner ska få en att känna sig!

Sara Rönne The Villa Copperhill Sara Rönne The Villa Copperhill

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sanne Alexandra
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman