Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En rangordning av den här dagen

Jag tänkte att jag skulle rangordna den här dagen lite; från sämst till bäst – bara för att avsluta med det som är bra så att det positiva är vad jag tar med mig framåt. Orka ha en massa groll i huvudet liksom! Så, here goes – från 1 till 10 där 10 är det absolut bästa!

1. Jag är förkyld. Så sjukt onödigt. Håll tummarna för att en mix av glass och Coldzyme hjälper. Kanske inte så mycket glass då, det var mest bara skönt för halsen.

2. Jag tvättade inte håret idag heller. Kanske imorgon? Om jag orkar?

3. När jag borstade tänderna igår så såg det ut som att jag hade en spricka i min framtand. Jag är generellt nojig över mina tänder och målade upp en massa scenarios i mitt huvud. Byter man ut en hel framtand? Vad gör man med alla andra tänder? Kommer det se konstigt ut? Men jag tror inte att jag har en spricka. Däremot har jag en tråd bakom den övre tandraden som suttit där sedan jag tog bort min tandställning för typ 20 år sedan. För några veckor sedan lossnade den på ena kanten och det var sjukt vasst. Sedan råkade jag bryta av den med tungan och nu är det fortfarande vasst fast det hugger liksom inte på samma sätt i tungan… ja ni hör ju, jag borde gå till tandläkaren!

4. Jag försöker nätshoppa lite nya tallrikar och sängkläder men jag kan inte bestämma mig så jag lägger bara en massa varor i varukorgen och så stänger jag ner sidan. Waste of time. Och jag behöver ändå inte nytt porslin. Jag vill bara ha…

5. Det låg snö på träden och bilen imorse. Det hamnar på en femma för det stör mig inte så himla mycket. Jag vet ju att sommaren kommer inom sin tid. Snö är vad jag längtar till som mest i november, då kan jag inte bli så rackarns arg på snö nu.

6. Ljuset ute om kvällarna! Man kan gå ut och läsa bok trots att det är snudd på midnatt. Om jag varit frisk hade jag gjort det, eller i alla fall gått upp på fjället. Men, ljuset hamnar trots allt bara på en 6:a eftersom jag är förnuftig när jag är förkyld.

7. Min tvättkorg är tom. Allt är rent och dessutom instoppat i garderoben. Det är egentligen inte helt optimalt. Min garderob mår bäst när det är lite omsättning på kläderna och att varje plagg spenderar viss tid i en tvätthög – annars blir garderoben lite för fullproppad.

8. Jag har skickat iväg lite bokföringsunderlag. Det är världstråkigt så därför prokrastinerar jag in i det sista – vilket skapar onödig stress – men när jag skickat iväg mina kvitton och grejer så känner jag mig så fjäderlätt och bekymmersfri. Detta hade åkt upp som en stark 10 om det inte varit så att jag inte gjort klart mina faktureringsunderlag så därför hägrar fortfarande lite prokrastineringsstress.

9. Det är generellt sett så mycket roligt som händer både nu och snart. Tacksamheten över livet!

10. Extremtaggen över att få upp ett gäng vänner hit till Åre i helgen. Jag är superpepp! Idag stämde jag av menyn och lite av det praktiska med Copperhill och snart så händer det!

Sara Rönne träningsbogg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Men alltså, varför är det så himla tråkigt och jobbigt att tvätta håret? Har inga problem att ligga i ett bad och läsa i en timme men så fort jag ska göra det där sista momentet och liksom ta tag i tvagningen så börjar hela kroppen protestera. Det är sååååå trist 😛

  Sandra 2016-05-20 08:11:16 http://atilio.metromode.se
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   jag vet. sjukt tråkigt. och det tar liksom inte slut vid själva tvättandet. för sedan ska man ju t o r k a det!!

   Sara Rönne 2016-05-20 10:21:06
   Svara
 • Jag gillar verkligen dina typer av blogginlägg. De är alltid varierade, inspirerade och intressanta att läsa. Du gör ett toppenjobb! Kram

  Frda 2016-05-19 21:10:22 http://nouw.com/endorfinkick
  Svara
 • Så jäkla snygg jacka! Varifrån? 🙂

  Maria 2016-05-19 19:36:08
  Svara
 • Krya på dig fina du <3

  mari 2016-05-19 19:04:43 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Så tråkigt med förkylningar! Krya på dig! Hoppas ni får en världsbäst helg!

  Camilla 2016-05-19 10:43:43 http://www.camillatranar.com
  Svara
 • Krya på dig! Förkylningar är så sjukt onödiga och borde förbjudas när man har en massa man vill göra med energi!
  Känslig punkt 3!! Jag vill slå ett slag för tandläkare, tandhygienist och alla fiffiga verktyg för att hålla tänderna rena. Varför? För att jag är en mycket sent vaknad syndare… Två tänder bara sprack rakt igenom för ett drygt år sen och jäklar vilken jobbig och dyr resa det har varit, nu äntligen många tusenlappar senare sitter jag här med två nya fina tänder med titaniumskruvar… Den ena tanden hade kunnat räddas om jag bara gått snabbt – istället prokrastinerade jag och det slutade med karies som gick ner under tandköttet och därmed kunde inget göras, bara att dra ut. Det värsta är att min kusin är tandhygienist i USA där alla med något i plånkan går till sådan minst en gång i halvåret, och hon bara hånskrattade åt mig…

  Allt i övrigt – Låter som tyngden är på positivt! Ha det så mysigt på er lyxhelg!

  Nina L 2016-05-19 09:52:25
  Svara
  • Svar på Nina Ls kommentar.

   jag håller med – förbjud det! ja, tänder alltså! är rätt så duktig med att gå till min tandhygienist (har hittat världens bästa ställe i gamla stan som känns mer som spa än sura tandläkare som man mötte under skoltiden!)

   Sara Rönne 2016-05-19 10:28:44
   Svara
 • Jag älskar den där bilden och jag minns den sen tidigare. Kombinationen av ljuset, det gröna, din jacka och ditt hår (!) är helt enkelt fantastiskt! 😀

  Matsdotter 2016-05-19 09:43:54 http://matsdotter.com
  Svara
 • Hoppas förkylningen är bortblåst. Vi ses snart!

  Åsa 2016-05-19 09:42:32 http://ehrnholm.se
  Svara
 • Ja ljust här också, men jag blir inte direkt påverkad av det alls längre, tror aldrig jag varit det. Varken på vintern eller sommaren. Här är det jättemånga som blir väldigt påverkade av ljuset och mörkret.

  Shoppa tallrikar? Vill du ha några av mina haha. Dom kommer hamna på ”transfer station” på Fredag. Man kan ju inte få med sig allt. Jag tvättade häromdagen och har fortfarande inte plockat upp tvätten, eftersom jag bor i en dry cabin får man tvätta på laundry mat istället, vilket gör att jag tvättar väldigt sällan….och likadant med att duscha haha. Tre gånger per vecka, blir kanske ökning på det nu då! Vilken fin bild det var på dig förresten!!

  Ann 2016-05-19 06:52:55 http://ann-olsson.squarespace.com/blog
  Svara
 • Känner onekligen igen detta att shoppa massa för att stänga ned sidan. Och typ låtsasshoppa sånt man inte behöver. Hänt så många gånger senaste tiden. What a waste!
  För övrigt, vilken underbart vacker bild på dig. Och bilderna från Sydafrika var magiska. Jag är seg på att kommentera men grym på att läsa din blogg. ?

  Katarina 2016-05-18 22:33:27 http://katarinaratcliffe.se
  Svara
 • Ditt hår på den här bilden är ju bara helt underbart!! Hoppas att ni får en riktigt fin helg med bloggfirande!

  Annie lättlagat vegokäk 2016-05-18 21:29:37 https://vegokak.se/2016/05/07/basta-sommarmaten-en-lista/
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk