Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

10 grader och mulet

Jag är åter på svensk mark. På norrländsk jord till och med! Stockholm mötte oss med gråmulet igår – och sedan lyssnade jag på Eurovision i bilen på väg norrut. Vissa låtar gör sig inte alls på TV – men blir riktigt bra på Spotify. Och att lyssna live på radio gav en annan upplevelse än med glittrande scenkläder och massivt ljusspel. Frans lät ärligt talat lite lam i rösten – medan Lettland lät riktigt bra. Den rafflande avslutningen såg jag hemma hos mormor och morfar i Hälsingland!

Under den sista körningen upp till Åre idag noterade jag björkarna längs vägen. De unga träden har slagit ut medan de lite äldre och envisare fortfarande väntar in tidens gång. Det är snöigt på toppen av Åreskutan; fortfarande skare om morgnarna såg jag i en Facebooktråd. Åresjön är helt isfri och SUP-säsongen är på ingång. Hubsilssäsongen är redan här!

Jag ska hänge mig helt åt att ha söndag resten av dagen. Känslan av att landa på riktigt efter en vår som inneburit många omgångar ut i världen; en resa till Sydafrika, en sväng till Boston och några dagar i New York och så en vecka på Franska rivieran. Jag kommer att skriva ett inlägg med mina intryck från Nice – jag landade i en insikt under resan som jag alltid haft med mig men inte riktigt kunnat uttrycka i ord men jag har hittat dem nu.

Under mina timmar på flyg och mil i bil har jag byggt min bucket list för i sommar; sådant som jag vill fylla mina sommardagar med såväl i träningsväg som i det vardagliga livet som jag också vill krydda med upplevelser. Såhär såg förra sommarens bucket list ut – några punkter återkommer också i år! Jag hade även en lista som handlade mer om träningsupplevelser i olika delar av Sverige där jag gjorde en hel del, ja kanske rentav 80% av allt på listan!

Jag älskar sådana här listor som inte ställer några som helst krav eller förpliktelser, men som levererar en uppsjö idéer och tips när jag som bäst behöver det.

Men nu först: sortera tvätt, packa in matkassar i kylen och gå igenom mailkorgen medan jag lyssnar på den senaste veckans God morgon världen i podform!

bloggare Åre Sara Rönne bloggare Åre Sara Rönne bloggare Åre Sara Rönne

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Välkommen hem! Vågar jag tro att dumme mosse står med på listan? 😉

  Anna 2016-05-15 22:31:50 http://www.annamjansson.se
  Svara
  • ooooh den måste jag skriva in!!

   Sara Rönne 2016-05-15 22:56:51
   Svara
 • Tack för en suuperbra blogg/livsidé! Detta ska jag också göra!

  Annie lättlagat vegokäk 2016-05-15 21:49:04 http://vegokak.se/
  Svara
  • do it!!! 😀

   Sara Rönne 2016-05-15 21:50:51
   Svara
 • Åh, jag älskar när du har nya insikter. De brukar vara inspirerande.
  Kul att du är hemma igen, ser så mycket fram emot att träffa dig i veckan!!

  Katta 2016-05-15 21:09:07 http://Www.bucketlife.se
  Svara
  • ja, men det är kanske ingen livsavgörande insikt denna gång. haha. kram!

   Sara Rönne 2016-05-15 21:14:12
   Svara
 • Åh, for en caps! 😀

  Gleder meg til å lese sommerlisten din og bli inspirert av den 🙂

  L 2016-05-15 19:00:42
  Svara
  • den kommer!! imorgon kanske? måndagar behöver ju muntras upp!

   Sara Rönne 2016-05-15 19:27:47
   Svara
 • <3

  Noor Odeheim 2016-05-15 18:33:15
  Svara
  • 🙂

   Sara Rönne 2016-05-15 19:27:28
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Man
Niklas Berglind
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Dasha Girine
Man
Kevin Triguero
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Man
Viktor Frisk
Home
Sanna Fischer
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Marcus Schuterman
Man
Johan Hurtig
Home
Amelia Widell
Man
Philip Conradsson