Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bästa kontoret i Stockholm?

Jag älskar fredagar som dessa; när jag är på språng och får massa energi från olika möten och personer jag träffar. Där kreativiteten matas och jag får både mycket gjort och mycket tänkt.

Såhär såg det ut när jag började morgonen; en bit efter 7 när jag träffade Annie på en frukost på Fabrique i Gamla Stan:

Stockholm IMG_6359

Jag satt kvar och jobbade en stund när hon hastade iväg mot dagens första möte. Sedan promenerade jag över vattnet. Från Centralbron har man den absolut finaste utsikten i Stockholm tycker jag, nämligen detta:

Stockholm IMG_6361

Vad tycker ni om mina guldskor förresten? Det är ett par Adidas Originals Superstar med guldpaljetter som jag köpte för ett tag sedan.

Stockholm IMG_6364

Sedan 2009 har jag gått och gjort mina fransar, ja alltså ögonfransförlängning, hos Ullis på Puder. Efter jul flyttade hon sin salong från Västmannagatan till Bysistorget alldeles nära Mariatorget. Lite felaktigt påstod Stilpodden att man gör ögonfransförlängning av samma skäl som man förstorar läpparna eller fixar brösten. Jag gör mina fransar eftersom det är så sjukt praktiskt; jag behöver aldrig hålla på med mascara och jag behöver inte oroa mig för att mascaran rinner när jag tränar eller när det regnar. Mina fransar har en ganska naturlig längd (alltså de ser ut som mina fransar gör när jag har mascara) – och allt sådant kan man anpassa beroende på vilken effekt man vill ha.

Såhär fint är det på Bysistorget:

Stockholm IMG_6366

Efteråt gick jag till Mosebacke för en slags coffice kan man säga – här väntade nämligen Linda som snart anordnar bloggkonferensen BBCon! Kanske bästa kontoret i Stockholm en solig dag?

Stockholm Mosebacke IMG_6373

Vi var nästan först på plats och när vi stängde igen våra MacBooks typ 4 eller 5 timmar senare blev vårt bord fullt. Jag fick äntligen träffa Sara Öhman som är född i samma stad som jag och det är rätt så coolt eftersom den stan är typ liten. Hela den högen är digitala supermänniskor som på olika sätt jobbar med digitala affärer genom e-handel, som föreläsare eller influencer marketing till exempel. Mycket peppigt och inspirerande!

Stockholm Mosebacke IMG_6382

Mot kvällningen åkte jag och mina Snabba Fötter till Östermalm och slank inom Nybrogatan 38 för middag. Marängswissen till efterrätt var godast! Och sedan åkte vi hem till solnedgången:

Stockholm Mosebacke IMG_6388 Stockholm IMG_6394

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Härliga bilder och vilka snygga skor! Utan att ha lyssnat på Stilpodden tänker jag dock att grunden bakom så väl ögonfransförlängning som bröstförstoring väl ändå är densamma: att man önskar förändra sitt utseende till vad man anser vara det bättre. Må så vara att det kan påverka ens liv olika mycket (spontant tänker jag att många som förstorar brösten nog ofta mått sämre över dem än vad en som förlänger ögonfransarna gör), likaså att det kan finnas en praktisk tanke bakom det, men oavsett går det ju inte att komma ifrån att det handlar om förändringar av sitt utseende och en känsla av att inte vara 100% nöjd. Inget fel med det dock! Jag är helt pro att man ska göra förändringar av sitt utseende om man tror att det skulle gynna en på något sätt. Jag menar bara att det är olika sidor av samma mynt. Kan förresten ligga praktiska skäl bakom tuttförstoring också, typ slippa använda inlägg eller push-up, inte behöva tänka på hur brösten ser ut under olika kläder, o.s.v..

  Lili 2016-05-08 14:07:00 http://zilverka.blogg.se
  Svara
  • Svar på Lilis kommentar.

   nja, jag håller inte med dig. det blir ju en rätt så skev debatt där vi också blandar in allt smink, och kanske snart även smycken och kläder??

   Sara Rönne 2016-05-08 23:30:21
   Svara
 • Älskar guldskorna och inser att jag också behöver guld på fötterna! 🙂

  Matsdotter 2016-05-08 08:49:11 http://Matsdotter.com
  Svara
 • Kan absolut vara glassigaste kontoret those days. Fin dag du fick till. Och jag håller med om fransarna – såå skönt. Gjort det en gång och nu är jag fast 😉

  ISA 2016-05-07 23:33:21 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Vilka fina bilder, får mig att längta hem till Stockholm, men bara några minuter haha 🙂

  Ann 2016-05-07 21:51:32 http://ann-olsson.squarespace.com/blog
  Svara
 • Åhh, vårStockholm är verkligen härligt. Så vackert med alla trånga hus i olika färger, solen genom träden och uteserveringar! Sommar och vår i Sverige slår verkligen mycket… (säger hon från ett regnigt och 17 gradigt Spanien…)

  Explorista i Tarifa 2016-05-07 15:08:47 http://explorista.se
  Svara
 • Underbara bilder håller med om en av de bästa utsikterna i Sthlm. Fast bästa kontoret är faktiskt mitt 🙂

  pilla 2016-05-07 08:53:45 http://utochspring.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger