Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Black & White

Det fanns en tid då jag ville att allting skulle vara färgsprakande. Det var precis då de stora löparskotillverkarna möjliggjorde för custom design och jag valde alla färger som fanns på en och samma sko. Gärna neon. Mycket neon!

Jag gillar färg numer, jag menar – kolla bara här! Men det finns också ett stramare träningsmode som jag älskar. Kanske för att träningsmode blivit just mode. Inte bara svettigt – utan också snyggt och väldesignat bortom allt det knalliga och sprakande.

Det finns massor av tillfällen när jag väljer svart och vitt. Stramt och snyggt och långt ifrån tråkigt! Här nedan har jag valt mina favoriter som är just svartvita. De kommer alla från Craft som jag jobbat med på olika sätt under mer än halva min bloggkarriär. Hur coolt är inte det! Ibland imponeras jag så mycket över andra att jag glömmer vad det är jag själv gör och åstadkommer.

Craft är ett av mina favoritmärken på träningsplagg och jag kan plaggen och vad de är designade att göra. Träningskläder får en ytterligare dimension när man förstår varför de finns. Det är som att öppna dörren till en ytterligare värld – oavsett vilket varumärke det handlar om.

Här är några av mina bästa plagg – och varför jag tycker att de är bra:

Översta raden med linnen och t-shirts:

Pure light tank. Jag önskar att du kunde känna materialet – det är så väldigt, väldigt tunt! Nästan skirt. Jag gillar designen på detta linne – svartvitt men med en edge!

Basic tank top. Min stapelvara bland linnen. Skönt material som faller snyggt och ett plagg som gör jobbet och är stilrent. Jag har det i flera olika färger – till exempel neongul!

Active comfort shortsleeve. En kortärmad underställströja – sjukt bra till allt. En sval sommarmorgon till exempel – eller när du tar dina pass sent om kvällarna. Sjukt skön!

Pure light tee. Min bästa gymtröja. Skönt fall, skönt material – samma som linnet längst till vänster. Färgen är mörkgrå.

Raden med tights:

Delta compression tights. Helsvarta kompressionstights – som går att kombinera med allt. Jag gillar känslan av ett yttre lager som ger musklerna support – dessutom har de bra höjd i midjan.

Devotion capri. Löpartights i lite kortare modell med snyggaste mönstret. Jag älskar dessa – men har inte invigt mina än eftersom det varit så kallt. Men snart så!

Pure print tights. Sköna träningsfights. Midjan är mjuk och hög med bred linning – och de är riktigt snygga! Jag använder dessa för ”vanlig” träning men inte specifikt för löpning. Här typ!

Devotion tights. Kanske de snyggaste löpartightsen som finns just nu? Jag gillar att det finns ett mönster på vaderna, men att tightsen är svarta. Kolla här för ett alternativ på mönster som jag hade i höstas som var sjukt snyggt!

Tredje raden med jacka och shorts:

Focus hood jacket. Tunnaste jackan som är perfekt i sommar när det blåser eller kommer lite regn. Jag har bloggat om denna massor av gånger, det är nog jackan ni ser mig mest i!

Defense shorts. Fodrade shorts när det är kallt ute. Om du ska springa i fjällen till exempel. Det här är vinterns smartaste uppfinning som funkar sommartid också. Här har jag på mig mina!

Sista raden med cykelplagg:

Glow BIB shorts. Förra sommarens stora snackis eftersom man inte behöver kränga av sig alla kläder under toastoppet. Istället finns det en smart hake i ryggen! Du som cyklar fattar vad jag menar… Serien Glow är min favorit från Craft, det finns många riktigt snygga jerseys i samma serie som är stilrena.

Escape jersey. En cykelhoodie! Denna har jag inte men den står på min wishlist.

Featherlight vest. Grejen med cykel är att det alltid blåser. Är det inte motvind så är det fartvind. En vit väst är stylish och snyggt och jag gillar min massor. Dessutom är den supertunn!

Belle BIB shorts. Dessa cykelbyxor är de jag använt allra mest eftersom jag tycker att de är så snygga. Dessutom gillar jag det stadiga tyget med kompressionskänsla. En storfavorit helt enkelt.

craft träningskläder

 

Alla träningskläder för dam hittar du här! Det finns en hel del färg om du är på sådant humör…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Jag borde ha fattat att svart-vitt är den senaste trenden eftersom jag precis kommit ut med en hel påse färggladaträningskläder – typiskt mig att ligga ett år efter. Men jag har hittat solgul regnjacka, det måste man ju bara älska!

  Kari 2016-05-03 16:57:26 http://forskojsskull.se
  Svara
 • Bra inlägg!
  Ska precis förnya och uppgradera sommargarderoben i träningsväg så det var kanon att få tips å råd av dig!
  Älskar Crafts kläder:)

  Alex 2016-05-02 19:52:03
  Svara
 • Så mycket snyggt! Active Comfort är min nya favvo-tröja sen eventet i sthlm, såå skön ju! På cykelsidan har jag faktiskt inte testat Glow än, det borde jag ta tag i.

  Anna 2016-05-02 17:46:10 http://www.annamjansson.se
  Svara
 • Bra att du skriver ”snyggt fall” på någon överdel – jag avskyr när tröjorna sitter som korvskinn men har märkt att linnen (som jag typ aldrig använder) oftare har mer vidd ner mot mage och höft. Jag förstår att man i de flesta fall inte vill ha pösiga kläder som slänger runt när man tränar, men som sagt så behöver de inte heller vara snortajta så varenda liten valk och söm på underkläder syns.
  Kul att du har olika tights för löpning och annan träning, du är ett sådant proffs 🙂

  A mamman 2016-05-02 13:49:40 http://www.amamma2.wordpress.com
  Svara
  • Svar på A mammans kommentar.

   haha ja, jag gillar inte korvskinn (förutom om de är under jackor eller tröjor – då vill jag absolut ha tajt så det inte blir korvigt med alla lager)

   Sara Rönne 2016-05-02 15:24:44
   Svara
 • Svartvitt och grått är aldrig fel. Inivigde min vita cykeljacka igår och kände mig snyggast i stan. Så fjärran från alla färgglada reklamdränkta cykelkläder som finns! Gott!

  Anna 2016-05-02 11:54:13 http://piggelina.se
  Svara
 • Der var det mye fint! Fikk lyst på alt 🙂

  L 2016-05-02 11:04:58
  Svara
 • Älskar Crafts kläder! Tycker dock att de är svåra att hitta om man inte inte vill handla på nätet. Hittade Devotion Capri förra veckan och kastade mig över dem, nu längtar jag till lite varmare väder så att de kan få hänga med ut!!

  Eva 2016-05-02 09:11:09
  Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   jag håller med – tyvärr så är det butikernas inköpare som i mångt och mycket bestämmer, och de verkar inte alltid veta vad kunderna vill ha! 🙂

   Sara Rönne 2016-05-02 11:14:57
   Svara
 • Du som har lite koll på kläder. Jag saknar en tunn tight tröja som värmer mina axlar. Med ärmar som slutar precis ovanför armbågen och slutar nedanför bh-kanten. Jag tycker inte om att frysa i nacken och jag fryser ofta om triceps… Men den får heller inte gå upp i halsen…
  Som man kan ha på tidiga hösten under vindjackan eller som undertröja.
  Annars kan du ju tipsa Craft. 🙂

  Mia 2016-05-02 08:28:38 http://mittalisliv.blogspot.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk