Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min helg

Jag valde ändå att åka till Hälsingland i fredags efter jobbet. Dels så ändrade väderprognosen sig, så den utlovade Åresolen försvann i ett moln. Men också för att Hälsingland trots allt bjuder på ett lugn som jag trivs med. Att bara kunna öppna dörren och sitta på trappen och dricka mitt kaffe – och att vardagsrummet liksom är alla åkrar och skogen utanför. Förra sommaren var den där farstutrappen det jag drömde om så länge; det är bara en trapp – men samtidigt så mycket mer.

Såhär ser sommaren i Hälsingland ut! Ni får ursäkta att det är lite olika storlekar på bilderna – det har blivit så när bloggen bytt utseende.

Min helg har varit en försmak på allt det där. Det är bara jag och Hazel som varit i Hälsingland, men vi har tagit vara på alla timmar och gjort ömsom ingenting och ömsom massor. Vi har tittat på fåglarna och hört kvittret som fullkomligt tar över tystnaden just nu. Vi har känt på vattnet och plaskat i de vårblöta markerna. Vi har gått och sprungit våra favoritstigar och jag har bakat min frukost och om natten har vi somnat till öppet fönster – och fåglarna som fortfarande höll lov. Framförallt så har jag ju också fått vårens första cykelpass!

Allt det där har vi gjort och helgen har gått långsamt samtidigt som den gått så väldigt fort.

frukost hälsingland IMG_5578

Frukosten i lördags; jag bakade scones och pressade juice på 1 stor apelsin – och 1 stor citron. Jag älskar citron i juice – helst mycket citron!

lube olja cykel IMG_5589

Inför vårens första cykling hade jag lite cykelfix. Den här oljan doftar gott, typ grapefrukt?

vår hälsingland IMG_5844

Det börjar brista ut i grönt!

bmc cyclocross IMG_5823

…och efter cyklingen fick min cyclocross sig en tvätt!

gör egen juice IMG_5961

På söndagsmorgonen gjorde jag juice som fick sig syrlighet från kiwi också!

stekpannebröd IMG_5950

…och så bakade jag stekpannebröd som är enkelt för att det går så snabbt!

jaktcocker IMG_6019

Hazel var trött eftersom vi tog ett mellanting mellan långpromenad och traillöpning. Vi såg ingen björn den här gången heller, men jag tror att de är nära!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Ser så himla himla härligt ut!

  Alex 2016-05-02 19:49:18
  Svara
 • Åh så jäkla underbart! Himla bra val tycker jag. Men du, blir du inte mörkrädd alls? Tycker öppet fönster är asmodigt 🙂

  Katta Bucketlife 2016-05-02 13:11:12 http://www.bucketlife.se
  Svara
  • Svar på Katta Bucketlifes kommentar.

   jo alltså jag är rädd för massor men jag utmanar mig! dock aldrig rädd med öppet fönster. och aldrig rädd när jag har hazel för hon har visat sig vara rätt bra att säga till när någon kommer och hälsar på.

   Sara Rönne 2016-05-02 15:25:25
   Svara
 • Ljuvligt! och som svar på din kommentar så har jag ingen aning. haha! hon är så söt att jag blir sittandes mest.

  Angelica 2016-05-02 05:51:41 http://angeliqe.blogg.se
  Svara
 • Det låter som en fantastisk helg 🙂
  Jag älskar det fotot när du sitter på trappen, det är så fint!

  Cecilia 2016-05-02 05:00:57 http://www.nouw.com/lyckorus
  Svara
 • Lilla hasselnöten! så fin! Härlig helg!

  Anni 2016-05-01 21:43:25
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger