Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

I maj ska jag leva mitt äventyr

Eftersom april gick så ruskigt fort så tänkte jag ha en extralång maj. Det känns som att det enda jag hann med i april var att åka till Boston och att resa till New York? Jag har lyssnat väldigt mycket på musik i april – den här spellistan har gått varm och mina favoriter ändras hela tiden! Den har följt med mig på många flyg- och bilresor, men när jag springer – ja då lyssnar jag ändå mest på folk som pratar!

När april kom så hade jag en önskan om att springa mer – och sprungit har jag gjort. Överlag har jag samlat en sjuhelsikes massa steg – det har blivit ett snitt på nästan 15000 vilket är bra med tanke på att jag också haft en massa resdagar. Löpsäsongen är inte nära – för just nu är den verkligen här!

Om jag fick välja bara en maträtt från april så väljer jag spring rolls med mango. Självklart följt av dessa helt makalöst goda och glutenfria brownies!

Om jag fick välja bara en enda dag från min vardag som jag minns så är det den här enastående dagen i världens mest perfekta aprilväder.

Och så har vi maj. Den första vårmånaden att lita på. Månaden då min blogg fyller tio år och som jag kommer att fira storstilat! Månaden då jag otåligt går och väntar på att det ska börja grönska och eftersom det händer alldeles försent så kommer jag att möta våren på annat håll.

Framförallt är maj en av mina favoritmånader i Åre eftersom ljuset blir så påtagligt i kontrast till den enorma tystnaden som lägger sig över byn. Turisterna har sagt adjö till vintersäsongen och många av de bofasta pustar ut på en sandstrand efter en hektisk period. Kvar finns bara jag och några till och då byter framförallt Werséns skepnad och blir lunchrestaurang med dagens rätt och byns absolut, absolut bästa salladsbuffé. Kanske är det då vi vet att det är lågsäsong på riktigt!

Förutom allt det där ovan har jag inte så mycket mål med maj. Min främsta intention med maj är att leva mitt äventyr med mycket cykling och härlig trallöpning på nya stigar – och på att fira min blogg! Jag tror nog att det räcker gott och väl!

Vad har du för intentioner med maj?

löpning blogg

Bild från idag – den 1 maj. Efter prick 15000 steg på delvis nya stigar och vägar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Maj blir nog någon slags återhämtningsfokus. Lite förvånad inser jag att den redan är här. Att jag överlevt mitt livs tuffaste april och faktiskt också delvis mått ganska bra längs vägen.

  Vilken härlig maj du verkar få, och jösses, vad sugen jag blev på spring rolls!

  Malin 2016-05-03 20:09:56 http://Litelangre.se
  Svara
 • Njuta av våren (väldigt kort här uppe) med att bl.a. springa,. Maj är en riktig löparmånad för mig, oftast blir det loppremiär då. Har inte bestämt mig om det blir så i också i år. Suger på den ett tag till.

  Madelene 2016-05-01 22:38:45 http://qvinnasite.wordpress.com
  Svara
 • Håller med om att april bara försvann i ett nafs, jag hann inte med. Dina planer för maj verkar riktigt bra, du har mycket roligt att se fram emot! Mina intentioner för maj….njuta av Jämtland och Härjedalen, göra en skidtur, brassa käk utomhus och hänga lite i Åre. Mer än så behövs inte 🙂

  ps.varför är det en massa knasiga tecken när jag ska kommentera?

  Katrin 2016-05-01 21:35:23 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Katrins kommentar.

   låter som en toppenfin maj. hoppas vädret är med oss! på ditt ps så – jag vet inte? tror metro jobbar på det!

   Sara Rönne 2016-05-01 22:16:31
   Svara
 • Låter som en fin maj månad 🙂 Härligt! Maj är min månad, jag ser fram emot den. Jag fyller jämt, det ska firas, det ska springas massor. Jag ska spendera massa tid utomhus. Punkt 🙂

  Mari 2016-05-01 19:29:50 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger