Att uppleva flow är en härlig känsla. Det är något som ligger bortom tid och rum; en känsla av ingen ansträngning. Jag upplever rätt ofta flow när jag springer. Ur det flowet kommer ofta bra idéer. De föds ur ingenstans känns det som – och landar liksom rätt i skallen.

Jag upplevde flow igår. Jag hade precis sprungit tre kilometer åt ett håll och vände hemåt igen och tyckte att det var lite segt men helt plötsligt så hade jag sprungit två kilometer utan att liksom minnas var de stegen hade tagit vägen. Istället hade en tanke landat i mitt huvud som löste en av mina bryderier på jobbet. När den kom så var det så självklart och jag ville skynda mig hem för att skriva en strategi och liksom landa tanken på riktigt.

Sådant flow är tacksamt. Kan du känna igen dig i känslan? Hur skulle du beskriva den?

Sara löpning IMG_5296 Sara löpning IMG_5309 Sara löpning IMG_5315

0