Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skogscykling på cyclocross

Resten av helgen kan få bli hur den vill för jag är lycklig ändå. Jag har cyklat! Jag valde min cyclocross och plockade ut nya vägar på kartan igår kväll. När jag cyklar får jag en anledning att se allt nytt jag inte sett förut; trots att det är typ hemmavid. För hur ofta har jag en anledning att svänga av på en helt okänd skogs- eller grusväg bara för att? Typ aldrig. Men på cykel? Typ alltid!

Jag älskar, älskar, älskar min cyclocross. Men jag älskar också min racer. Här är skillnaden mellan en cyclocross och en racer för dig som undrar. Jag får ofta frågan vad man ska köpa först – och då skulle jag säga racer (om du inte bor på ett litet ställe i norrland där det finns mest grus- och skogsväg förutom en stor Europaväg). Men, så snart du har en cykel så kommer du inse att du behöver fler…

Dagen bjöd på solsken och en hel del vind och markerna var blöta från tidigare dagars regn. Jag valde vägar som gick genom skog och förbi jordbruk och skogsbruk och en liten udda väg där jag fick fräsa över en blöt åker – det gick tydligen en väg där. Pulsen låg konstant högt; i skogen ser man oftast inte hur kuperat det är för alla träd men skogsvägar går typ bara uppför och nerför.

Jag vet att typ alla ni sa att jag skulle stanna i Åre över helgen men väderleken ville annat och därför åkte jag söderut för att möta våren – och solskenet. Ni som följer mig på Snapchat har fått följa med på både det ena och det andra – så häng med du också. Snapchat är hur kul som helst! Jag heter sararonne på Snapchat och här kan du läsa om hur Snapchat funkar!

> Om du vill läsa om mer cykling så ska du kolla här!

cykelblogg terrängcykling cykelvår cyclocross bmc cyclocross

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jädrans så härliga bilder !

  Snygga kläder och skön cykel.

  Jag tar mig en tur imorgon, så ge mig solen.

  KRAM

  elisabeth 2016-05-01 22:59:54 http://www.ringgatan8.se
  Svara
  • hoppas solen skiner på dig idag!

   Sara Rönne 2016-05-02 11:18:02
   Svara
 • Åh, sykling! <3

  L 2016-05-01 13:11:36
  Svara
  • ja, kärleken!!

   Sara Rönne 2016-05-01 13:34:58
   Svara
 • Ok. Jag förstår ditt val. Och jag följer dig redan på Snapchat (där jag också finns som Anna Lissjanis. Tror jag..) så jag ska kolla in dina senaste snaps där. Är nybörjare så jag får se om jag lyckas 🙂

  Anna Trend o träning 2016-04-30 19:44:44 http://www.trendotraning.se
  Svara
  • 🙂 snapchat är kul när man fattar hur det funkar, haha!

   Sara Rönne 2016-05-01 13:40:17
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Marcus Schuterman
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Linn Eklund
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Sanna Fischer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Home
Amelia Widell
Man
Kevin Triguero
Man
Viktor Frisk
Man
Philip Conradsson