Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Våga ta steget!

I det senaste avsnittet av podden Träningsglädje TALKS pratar jag med Johanna Nygård om att starta företag. Det var nästan på pricken ett år sedan som jag träffade Johanna första gången; då hade hon en företagsidé som hon ville bolla och få input på. Sedan dess har mycket hänt – och för några veckor sedan sågs vi igen för att prata om hur allting gått.

Jag ställde frågor om utmaningar, strategier och planer framåt – och om du är det minsta nyfiken på att starta eget, eller har en idé du går och klurar på, eller kanske redan är företagare – ja då ska du lyssna på intervjun!

Johanna är personen bakom företaget Systrar i bergen och i sommar tycker jag att du ska åka med dem till Hemavan och upptäcka systerskap i bergen under barmarkssäsongen.

I intervjun berättar Johanna om hur hon tyckte att det fattades en plats för tjejer som längtar efter skidåkning eller sommarsport, men som inte alltid vill ha fokus på adrenalin, tävling och ständiga utmaningar. Utan helt enkelt en plats att få vara, växa och ha det bra utan prestige. En spännande affärsidé som Johanna lanserat på ett smart sätt – och som dessutom lockat flera sponsorer.

systrar i bergen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk