Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Flow

Att uppleva flow är en härlig känsla. Det är något som ligger bortom tid och rum; en känsla av ingen ansträngning. Jag upplever rätt ofta flow när jag springer. Ur det flowet kommer ofta bra idéer. De föds ur ingenstans känns det som – och landar liksom rätt i skallen.

Jag upplevde flow igår. Jag hade precis sprungit tre kilometer åt ett håll och vände hemåt igen och tyckte att det var lite segt men helt plötsligt så hade jag sprungit två kilometer utan att liksom minnas var de stegen hade tagit vägen. Istället hade en tanke landat i mitt huvud som löste en av mina bryderier på jobbet. När den kom så var det så självklart och jag ville skynda mig hem för att skriva en strategi och liksom landa tanken på riktigt.

Sådant flow är tacksamt. Kan du känna igen dig i känslan? Hur skulle du beskriva den?

Sara löpning IMG_5296 Sara löpning IMG_5309 Sara löpning IMG_5315

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jag älskar att vara i ”Flow”! Det är en av de underbara sakerna med att t.ex. åka skidor och skriva! Upplevelsen av att vara totalt närvarande, här och nu. Det är lycka det! Har läst några böcker om FLOW för några år sedan och kände verkligen igen mig!

  Camilla 2016-04-26 22:19:45 http://aktivadagar.com
  Svara
 • För mig handlar det om att släppa tankarna helt fria, att få tänka klart ett spår, eller att till slut, som efter en lång vandring känna att man tänk klart om allt. Det finns inget mer att tillägga, liksom. Det är flow för mig. För mig fungerar flera timmars vandring bättre än löpning – men det handlar nog bara om vad man är van vid och var man känner sig som mest hemma i olika träningssätt.

  Stugan på fjället 2016-04-26 15:10:35 http://www.stuganpafjallet.se
  Svara
 • Älsk på flow! För mig är flow en kombination av skön känsla i kroppen och att tekniken stämmer på hojen, att jag orkar jobba på samtidigt som hojen verkligen gör det jag ber den göra. Underbar känsla!

  Elna 2016-04-26 11:07:48 http://www.elnadahlstrand.se
  Svara
 • Jag skulle beskriva den som ”bortkopplad men ändå helt närvarande”. Fast då närvarande i något väldigt specifikt utanför medvetandet. Kommer knappt ihåg hur löpflow känns, men jag får åtminstone gå in i någon form av spinningbubbla då och då. Inte riktigt samma, men funkar!

  Mia 2016-04-26 11:05:13 http://www.menmia.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk