Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Green week – 25% rabatt hos Addnature!

jämtlandstriangeln-7-IMG_5618.jpgaddnature rabattkod

Just nu kör Addnature en grön vecka för att uppmana dig att välja klimatsmartare alternativ när du köper utrustning för alla dina utomhusäventyr (och dina inomhusäventyr också förvisso)!

Även om det inte finns några varumärken som är helt klimatneutrala så jobbar många för en bättre miljö och har fått olika slags miljöcertifireringar. Addnature ger dig 25% rabatt på plagg från utvalda varumärken under Green Week!

Bland dessa finns Houdini som många gånger hyllats för sitt miljöarbete; såhär står det på deras sajt: ”Vi ser inte hållbarhet som en särskild gren i vår verksamhet. Det är en självklar del i allt vi gör. Det finns ingen motsättning mellan hållbarhet och goda affärer. Tvärtom är det en förutsättning. Naturen är det viktigaste vi har. Det är vårt levebröd och där vi njuter, leker och mår bra. Vi bor på en fantastisk planet, och vi tänker göra allt vi kan för att bevara och förbättra den!”

Deras Houdi (finns i olika färger och olika versioner) är ikonplagg som håller år efter år och är helt oslagbar i sin genre. Här hittar du alla plaggen från Houdini!

Även Lundhags finns med som ett av varumärkena i Addnatures Green Week. Lundhags är involverad i flera projekt som syftar till att göra gott för miljön; bland annat investerar de i svensk urskog och deras klassiska kängor ska slitas med hälsan. När till exempel sulan eller andra delar på skon slits ut kan du byta ut dem och fortsätta din vandring mil efter mil, år efter år.

Jag tokgillar deras kollektion Heritage och dessa fantastiskt snygga skor! Lundhags gör mycket snyggt och här finns fler plagg och kängor – spana in!

Patagonia är ett varumärke jag alltid har span på och jag älskar beskrivningen på Addnature – särskilt den sista delen: att Patagonia gör plagg för ”tysta aktiviteter som varken behöver motor eller publikjubel”.

Den här ryggsäcken har jag gärna på mig på stan – sjukt retrosnygg! Här finns hela utbudet av Patagonia och när jag scrollar på sajten blir jag lite full i skratt för här samlas både korta shorts med sommarmönster, bikinis och lätta men värmande jackor som skyddar mot regn och vind. Allt du behöver för sommardagar i fjällen med andra ord – för här kan det ju vara 30 grader varmt och badväder ena dagen för att nästa dag regna snöblandat och blåsa storm. Men det är just därför som fjällivet är så himla härligt.

Du får 25% rabatt på din order under Green Week hos Addnature!

addnature green weekjämtlandstriangeln-11-IMG_5639.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åh.. sån här grön vecka har dom haft tidigare. Så bra!
  Jag älskar Houdini!

  Matsdotter 2016-04-26 14:57:22 http://matsdotter.com
  Svara
 • Dagens bästa tips! Efter fem dagar i naturen är jag liksom toksugen på mer. Och behöver utrustning därefter! Gaaah. Satt och dregglade i naturkompaniets katalog hela eftermiddagen och så det här…. LYCKA liksom!

  Anna 2016-04-25 22:59:36 http://piggelina.se
  Svara
 • Fast det bästa för miljön är ju att inte köpa något nytt överhuvudtaget utan använda någon av dem jackor/byxor du förmodligen redan har och som fungerar. Inse att även om det är lockande med en ny skaljacka i nån fräsig ny färg så BEHÖVER du förmodligen inte den. Det här med miljö/klimatgrejen är ju bara ett trick för att få konsumenter med samvete att ändå shoppa loss.

  Stefan 2016-04-25 22:17:51
  Svara
 • Åh! Tack för tipset 🙂

  Mari 2016-04-25 20:25:21 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk