Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tips på hotell i Boston

Vi har precis checkat ut från vårt hotell här i Boston. Det är första gången jag bodde på XV Beacon Hotel på 15 Beacon Street men jag ser fram emot att bo här igen nästa gång jag är i Boston.

Stilen på XV Beacon Hotel är modernt men klassiskt. Det känns nytt och fräsch men ändå lite gammaldags med till exempel kranar där det kommer varmt vatten från den vänstra och kallt vatten från den högra. Jag gillar sådan elegans från förr – om det ändå är nytt.

Vanligtvis brukar jag gilla stilen som finns på hotell såsom The Ames i Boston; sparsmakat och stilrent. Men efter tre resor till Boston där vi bokat The Ames varje gång var det dags för något nytt, och jag är nöjd med boendet på XV Beacon Hotel.

Vare kväll när vi kommit hem efter middagen har det funnits små överraskningar på rummet; en liten chokladask, en tallrik med kakor, en påse nötter, vattenflskor och lite sådant.

Jag upplever att det finns två typer av resande människor: de som tycker att hotellet inte spelar någon roll alls eftersom man inte spenderar så mycket tid på rummet – och så den andra gruppen som jag tillhör. Som ser hotellet som en del av upplevelsen. Jag lägger gärna lite extra pengar på hotell när jag reser. Som nu när vi valt att bo på XV Beacon Hotel till exempel – eller när vi nu åker till New York för några dagar där.

Även om jag gillar att bo bra så är jag ingen big spender när det kommer till mat. Min favoritrestaurang är en riktigt bra kvarterskrog snarare än fine dining. Jag upplever att med vardagsnära matupplevelser ger mig mer av ett intryck från en stad än vad en exklusiv matupplevelse gör. Den skulle liksom kunna vara lite varsomhelst i världen och ändå se ungefär likadan ut. Magnus Nilssons Fäviken hör kanske till undantagen – och andra i samma genre där själva lokalen är lite mer speciell.

Boston XV Beacon Hotel Boston XV Beacon Hotel Boston XV Beacon Hotel Boston XV Beacon Hotel Boston XV Beacon Hotel Boston XV Beacon Hotel

> Restips till Boston!

> Ames Hotel i Boston – det hotell vi bott på förut!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Viktor Frisk