Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ett inlägg med länkkärlek – 9 länkar och 9 tips

1.

Rania Maria har ett suveränt bra tips på eget torrschampo. Eller, jag tror att det är bra – jag har ännu inte testat. När jag köper torrschampo (vilket jag alltid använder till min lugg för att den ska hålla formen i vått och torrt och även efter en natts sömn) så använder jag antingen Kevin Murphy (köps på salong) eller Lernberger & Stafsing (köps på typ Åhléns).

2.

World of Wanderlust är en av de internationella resebloggar jag läser oavsett om jag ska ut och resa eller inte. För ett tag sedan lade hon upp en liten guide till New York. Jag är där om prick en vecka och även om jag varit där en mängd gånger förr inspireras jag ändå av andras tips hela tiden.

3.

Sandra har bloggat ett recept på glass med smak av kaneläpple och fläder jag jag typ dog glassdöden. När jag fyllde år bjöd jag min familj på glassbuffé; jag köpte hem en massa smaker från Stikki Nikki och såhär såg det ut!

4.

Att länka tillbaka till sina egna blogginlägg var något som diskuterades i kommentarsfältet till det här inlägget med rubriken ”värsta bloggklyschorna” som Jeanna skrev. Jag är absolut skyldig till den synden (som du ser ovan) men hey, inget är så allvarligt att det inte tåls att skämtas om.

5.

Flora Wiström. Jag önskar att jag haft henne som förebild när jag var typ 20 men jag kan ju ha henne som förebild även om jag är 34…

6.

Att följa sina drömmar är ett ämne jag vurmar mycket för, på alla sätt som finns. Mest är jag mån om att jag själv ska följa mina egna drömmar – och gör det många gånger om eftersom mina drömmar alltid är under utveckling. Jag har nog inte funderat eller tänkt så mycket över det utan det – men jag får mycket insikt när andra skriver om det. Här är Kattas inlägg om att rätta sig i ledet – eller följa sina drömmar.

7.

Kale pesto pizza – recept från Cookie & Kate. Jag är en förespråkare av pizza och denna ser sjukt god ut. Om du testar receptet, snälla berätta hur det blev!

8.

Jag investerade ett gäng timmar i Moderskeppet för några år sedan, ungefär när jag skaffade min första systemkamera. Riktigt bra för den som vill göra klart sina bilder. För såhär tycker jag personligen: en bild är inte klar när du har fotat den och den finns i kameran. Då är bara halva jobbet gjort. En bild är klar när du bearbetat den och sparat den för det syfte som den ska användas. Moderskeppet är duktiga på att paketera sina kurser – här är en kurs i hur du fotar och redigerar bilder på mat. Vissa kurser är gratis – men just denna kräver medlemsskap. Väl värt, tycker jag som är medlem.

9.

I sommar ska jag vakna till morgonljus. En text jag skrev för prick ett år sedan men som lever i mig ännu. Det är just detta som jag tycker så mycket om med att ha bloggat i tio år. Att jag kan orden till en text jag skrev för så länge sedan – och att jag minns precis vad jag tänkte och precis vad jag kände.

20613964202_d94728e1aa_b 20596789966_226dd8ec9c_b 20623046735_1042e6516b_b

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Bra tips! Undrar också var den fina tröjan kommer ifrån som du har på dig på bilden?

  Malin 2016-04-10 21:21:37 http://Litelangre.se
  Svara
 • Så fina tips, mysigt att klicka sig runt lite på nya sajter så här en söndagskväll. Dina bilder spär dessutom på min sommarlängtan något enormt <3 Önskar dig en fin vecka Sara!

  Stina - Stinas tillvaro 2016-04-10 19:41:42 http://stinastillvaro.se
  Svara
 • Jag kollade mycket på moderskeppet i början av min fotokarriär, har faktiskt varit hos dom på matfotograferingsföreläsning också back in the days (de har sitt kontor i Jönköping ju). Men det är alltid bra att friska upp minnet och fylla på, typiskt bra sjukskrivningssyssla kanske.
  .

  Anna 2016-04-10 12:46:58 http://www.annamjansson.se
  Svara
 • Nä, när det gäller att blogga är nog inget för allvarligt för att tåla lite ironi 😉 Tack du rara för att du tipsar! Kommer som vanligt kolla prick allt du länkar till. Fotot från farstun är helt underbart!

  Jeanna 2016-04-09 22:06:09 http://Healthyliving.se/blissjunkie
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger