Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Känslan av äventyr

Det känns som att jag lever i ett litet äventyr just nu. Många, många mil i bil ger mig en enorm frihetskänsla och att susa fram genom Sverige samtidigt som mörkret sänker sig och alla andra gör kväll i sina hus och stugor gör att jag känner mig busig. Det är min bil och långtradarna. Och friheten att åka var jag vill när jag vill, för att jag kan. Eller, i teorin kan jag. I praktiken åker jag ju kors och tvärs för att jag har en del möten och ärenden att uträtta.

Igår vaknade jag upp i Kittelfjäll i Lappland och åt frukost med snötäckta fjäll och skotrar utanför fönstret. Idag vaknade jag upp till Stockholmsvy och frukostmöte på Greasy Spoon på Söder (roligt frukostställe – tips!). Ja, ni kan ju gissa vad de olika bilderna nedan representerar!

På Greasy Spoon beställde jag för övrigt in ”smashed avocado” med pocherat ägg på en toast. Sjukt gott. Men nästa gång blir det blueberry pancakes!

Hotell Kittelfjäll Greasy Spoon Stockholm Tjärhovsgatan

Mellan dessa två ställen hann jag med att också besöka fjällpärlan Borgafjäll och dessutom komma hem till Åre för att packa om en väska. En rätt så liten väska visserligen, eftersom jag är tillbaka i min fjällby redan imorgon.

Imorgon ska jag också enligt plan ha gjort klart mina mil för den här veckan. Jag ska ägna hela helgen åt återhämtning rent resemässigt – dagarna ska jag fylla med rekreation, träning, god mat och jobb. Men: först ska jag äga denna torsdag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman