Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jag sprang!

Ljuset är verkligen ljuvligt just nu. Jag pratar inte ens solljus utan dagsljus. I förrgår var det rätt grått väder men jag kände att jag suttit framför en skärm alldeles för länge och haft alltför många tankar i huvudet så jag tog en paus före kvällsmörkret.

Den snön som finns på marken begränsar var jag kan gå ut och springa så jag tog vägen mot Duved. Och så sprang jag lite och så gick jag lite. Powerwalkade med ett samtal i lurarna och tog några löpsteg till en pod. Jag fokuserade på att hitta lättheten i steget och tänkte att mitt enda fokus var att längta till nästa löppass – att längta efter att springa igen. I måndags räckte det.

Med den lätta och enkla känslan i kroppen är det nära till hands att planera in sommarens löpturer. För de kommer bli många och långa. Här är min ständiga inspiration; listan över Sveriges vackraste leder!

De som står högst på min lista just nu är Ljusnanleden och Havsleden Ellen Keys led!

Såhär har det sett ut tidigare i vinter:

sara rönne sara löpning IMG_9148 löpning Åre - Sara Rönne träningsbloggen traningsgladje.se Vinterlöpning traningsgladje.se Sara Rönne Åre

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Sprang också i morse med en enda tanke: Det ska vara en inspiration för att vilja springa igen! Så jag sprang i nedförsbackar och där det var flackt men när det började luta uppåt så powerwalkade jag istället. Bor på ett hotell jag aldrig har bott tidigare så hittade lite fina stigar att utforska imorgon. Ser redan fram emot det! Tur att jag läser din blogg så att jag inser att det ”är ok” att blanda löpning, jogg och powerwalk utan att känna sig misslyckad!

  {"author":"Eva" 2016-04-07 10:35:56
  Svara
 • Finfina rundor 🙂

  Mari 2016-04-07 07:00:08 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Peppigt inlägg!! Önskar att jag kunde hitta den där peppen till att springa. Tips på det?!

  "Katrin" 2016-04-06 21:47:18 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
  Svara
  • Svar på "Katrin"s kommentar.

   det är att springa kort och vara nöjd med det; dvs att börja helt utan press. och att lyssna på pod när du är ute och springer – eller går. eller gör något däremellan.

   Sara Rönne 2016-04-07 13:01:51
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger