Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hej april!

April, jag har inte hunnit tänka på dig så himla mycket men det är kul att du här. Visst kan du lova att stanna kvar en stund så att jag hinner med att uppleva dig? Jag har en känsla av att allt kommer gå så himla snabbt. Lite för snabbt faktiskt.

Den här första dagen i april har varit fin på alla sätt och vis – så jag hoppas att vi fortsätter på den här vägen. Med inspirerande möten och bra väder!

Jag minns inte så mycket av mars. Det känns som att jag varit i Kapstaden typ hela månaden? Men, vid en närmre efterforskning så visar det sig att jag hunnit med lite mer:

> Jag gick på tur – för första gången i mitt liv! Det stod på min bucket list för mars så det var kul att det blev av, med magiskt väder dessutom!

> Jag åkte en del alpint – precis enligt plan. Och det känns som att alla dagar såg ut typ såhär! Åre på vårvintern alltså – magiskt!

> Och så kom den stora matglädjen. Jag gjorde bland annat fantastisk fish tacos med hallonsalsa. Det stod inte på min bucket list men det var grymt gott ändå!

Just ja, jag sprang ju i skogen också – och gjorde en film om det! Och så sa jag hej till Forsaleden för första gången!

Men nu är det april som sagt; min första löpmånad för året. Kommande vecka vill jag få in två eller tre löppass och så vill jag att det ska fortsätta – även om det också blir en hel del resor framöver. Kommande dagar blir det en hel del mil inrikes och den 16 april åker jag till Boston och New York – och tar med mig bland annat min mormor. När jag kommer hem är det bara en vecka kvar av april så det är därför jag känner att jag inte riktigt kommer hinna med den här månaden även om det är 29 hela dagar kvar på den. Knäppt va!

Efter tio dagar i Sydafrika utan att ha haft tid att svara på en enda kommentar så vill jag krama om varenda en av er lite extra och säga tack för att du är här, för att du läser – och för att du förgyller min dag med att klicka in bland kommentarerna och säga hej lite nu och då. Och kanske ibland komma med uppmuntran, synpunkter eller en fråga. Hur mår du just nu? Vad önskar du av april?

Sara traningsgladje.se Chicago IMG_7069 Sara traningsgladje.se Chicago IMG_7114

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Kul att du gillade toppturandet. Då ska vi definitivt göra en topptur ihop framöver! 🙂

  Johanna 2016-04-03 13:14:16
  Svara
 • Så fint headerbilde! Det skal bli bra herlig å gå til fjells på barmark snart!

  Jeg har det veldig bra. Er i en god flyt. Er spesielt fornøyd med at det går så bra med løpetreningen! De vonde beina har jeg ikke kjent noe til de to-tre siste øktene, så det er jeg ekstra glad for.

  April her jeg bor er VELDIG lunefull. For tre år siden var det kommet masse sny, tinesny som vi så optimistisk kaller det, og det var blitt vinter på nytt igjen. Nå er det sol og flere varmegrader og sååå herlig. Men det kan fort komme mer sny igjen, så det blir spennende å se.

  Nå skal jeg begynne å ordne leiligheten for fotografering over helgen. Vi legger den ut for salg nå i april også blir det flytting til sommeren. Spennende tider! Om du vet om noen som kan tenke seg et lite krypinn i Tromsø, må du bare tipse dem 🙂

  L 2016-04-02 11:19:08
  Svara
 • Åh, tjusig redesign!!

  Jag mår toppen just nu, ser fram emot skidåkning och sen lite vårkänslor senare i april. Och så lite kroppsarbete på ladan om några veckor. Jag hoppas också på att få lite Sara-tid nånting denna månad 🙂

  /Katta

  {"author":"Katta" 2016-04-02 11:15:49
  Svara
 • Vad fint du har fått det här på bloggen! En så härlig frihetskänsla över din header 🙂

  Det har varit väldigt kul att läsa om din resa till Sydafrika och jag är vääldigt sugen på att åka dit nu måste jag säga – både tack vare dig och min pojkväns resa dit.
  Och du har helt rätt, hallon på tacos blev helt magiskt! Jag bytte ju ut fisken mot halloumi och åh, min mage bara vrålar när jag tänker på det.

  I april hoppas jag att jag ska lyckas hitta något någorlunda kvalificerat jobb till sommaren! Det är svårt, för nästan alla kvalificerade jobb är ”riktiga” tjänster – och inte något man kan söka för bara 2-3 månader. Jag är så hjärtligt trött på att slita ut knän och ben på Posten, som jag annars brukar göra om somrarna. Jag har letat med ljus och lykta sen januari och jag börjar ärligt talat känna mig ganska uppgiven. Drömmen är att få stanna någon månad till på min praktik på Naturskyddsföreningen och att få följa med till Almedalen, men det verkar inte finnas utrymme i budgeten för det. Vi får se hur det går!

  Något som i alla fall är väldigt kul är att jag precis har bokat en resa till Brighton över kristi himmelsfärd! Jag ska träffa alla mina vänner och dessutom försöka klämma in så mycket restaurangbesök som möjligt, eftersom jag vill skriva en Brighton-guide till bloggen 😀 Det pirrar i hela kroppen när jag tänker på det!

  Trevlig helg på dig Sara 🙂

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-04-02 08:36:25 http://vegokak.se/
  Svara
 • Vad fint det blivit här inne 🙂

  mari 2016-04-02 08:23:48 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Tack för all inspiration till Sydafrika! Jag hoppas kunna åka dit med min familj nästa år! Av april önskar jag mig mindre stress och mer vardagsmotion 🙂

  Charlotte 2016-04-01 23:48:30
  Svara
 • Ytterstvallen är verkligen fjällpropaganda när den är som BÄST!
  Om du får mersmak och har tid i April så ta dig till Hållfjället också. Också världsklass!

  Johannes 2016-04-01 23:36:29 http://www.komigenjohannes.com
  Svara
 • Jag mår riktigt bra faktiskt och det är jag tacksam för! Förra våren hade jag en svacka, rätt djup och jag lovade mig själv att om jag mår så där dåligt denna våren med så måste jag söka hjälp! Jag vet visserligen vad problemet var men det var jobbigt att vara så där ledsen, på riktigt!!
  Skönt att detta året är bättre för mig och jag ser fram emot mycket tid utomhus, träning och trädgård!
  Tummen upp för din header, vilken bild!!!

  Cecilia 2016-04-01 23:04:59 http://www.nouw.com/lyckorus
  Svara
 • Konstigt hur månader bara kan försvinna som mars gjorde. Men du har rätt, det har ju hänt en del saker i alla fall. Gillar din nya header!! April….ja, det blir ännu en fin vårvintermånad, spännande! Fast den där turskidåkningen smälter nog bort:(

  {"author":"Katrin" 2016-04-01 22:21:59
  Svara
 • Cykelpremiär! Det ser jag mest fram emot i april. Jag började träna i februari 2015, 33 år gammal och alldeles för överviktig. Nu 30 kg lättare, ett år senare ska jag cykla tjejvättern för andra gången och jag är frälst! Cyklar, springer, skidar, tränar på gym. För mig är du en grym inspiration, tack! (Jag har läst din blogg ett tag men är dålig på att kommentera)

  Johanna 2016-04-01 21:07:12
  Svara
 • Visst är det härligt att april är här! Love it!

  Karin Fitness & Hälsa 2016-04-01 21:06:00 http://fitnessochhalsa.se
  Svara
 • har bestämt att detta ska bli en så himla bra vårmånad! det SKA vara premiär för så mycket. Är galet pepp på april faktiskt! kram & välkommen heeeem 🙂

  ISA 2016-04-01 20:09:02 http://isabyl.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger