Daily Sports är ett svenskt sportföretag som jag nyligen lade märke till lite extra; faktiskt efter att ha sett de här tightsen! Och för bara några dagar sedan hörde jag att Terese Alvén, sparkibaken.se, blivit Daily Sports ansikte utåt – och precis plåtats för nästa års kollektioner. Jag tycker det är riktigt roligt – grattis Terese!

Jag minns såväl när jag för några år sedan skrev att jag längtade efter att varumärken inom min nisch, sport och hälsa, skulle få upp ögonen för bloggare och vilka bra ambassadörer de har potential att vara – och därför tycker jag det är så kul när jag ser att det händer grejer i bloggbranschen. Jag tycker om att se andra bloggare som bloggkollegor – och tycker att branschnätverket Better Bloggers också bidrar till det.

Från Daily Sports har jag fått prova just de tights som jag fastnade för när jag såg dem första gången – och jag har dessutom provat tightsen som heter Snake Crop. Tightsen är riktigt sköna med snyggt print och finns i storlek XS-XXL – och just nu till nedsatt pris här! Såhär ser de ut på mig:

Daily sports tights Daily sports tights Daily sports tights

Jag har på mig: tights // Snake Crop från Daily Sports, jacka // Focus hood jacket från Craft, glasögon // Bliz, visor // Craft

Om du läser Tereses blogg så kommer du att se en hel del Daily Sports framöver. Hon utlovar både tävlingar och events – så håll utkik här inne!

0