Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

3 träningstips i Stockholm

I takt med att hela samhället blir mindre uppbundet så är det läge för Stockholms träningsställen att hänga på. Jag har länge velat träna olika saker på olika ställen, helt enkelt för att kunna gå för den bästa instruktören inom respektive träningsform – eller för att ha den bästa utrustningen för det man vill träna på något annat ställe. Här är tre träningstips i Stockholm just nu som inte kräver ett traditionellt gymkort:

1. Urban Ride

Tänk dig Soul Cycle i New York – och tänk sedan Urban Ride i Stockholm. En helt nyöppnad studio bara för spinningklasser där du inte ens behöver egna skor. Inte heller behöver du ett gymkort; hör köper du enstaka pass.

Party på cykeln skriver Sofie Lantto om Urban Ride. Och såhär skrev jag om Soul Cycle i New York när jag var där senast – jag kan tänka mig att Urban Ride är en liknande upplevelse.

Urban Ride har sin studio på Norrtullsgatan 11 i Stockholm. Läs mer här!

2. Be Core

Be Core har funnits i Stockholm ett tag och är Nordens första Lagree studio. Hittills har man kört träningsformen Megaformer men nu expanderar Be Core till att också erbjuda bland annat Barre och Cycle i den nya studion i Vasastan.

Du behöver inget gymkort för att träna här; istället köper du ”credits” som du spenderar på hur många – eller få – pass du vill. Smidigt!

Be Core finns på Kommendörsgatan 29 på Östermalm och Tulegatan 33. Läs mer här! 

3. Coffee Run

Satsa på coffee runs i vår. Jag har skrivit om det förut och här förklarar jag allra bäst tror jag! Men det var här som den allra första coffee run ägde rum. Och här är ännu en till.

sara traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vilket toppentips, tack! Jag äger inget gymkort och har heller inga planer på att skaffa ett, men skulle ändå gärna köra spinning ibland. Det blir till att genast spana in urban ride 🙂

    Annie - lättlagat vegokäk 2016-04-02 08:21:00 http://vegokak.se/
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger