Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Daily Sports

Daily Sports är ett svenskt sportföretag som jag nyligen lade märke till lite extra; faktiskt efter att ha sett de här tightsen! Och för bara några dagar sedan hörde jag att Terese Alvén, sparkibaken.se, blivit Daily Sports ansikte utåt – och precis plåtats för nästa års kollektioner. Jag tycker det är riktigt roligt – grattis Terese!

Jag minns såväl när jag för några år sedan skrev att jag längtade efter att varumärken inom min nisch, sport och hälsa, skulle få upp ögonen för bloggare och vilka bra ambassadörer de har potential att vara – och därför tycker jag det är så kul när jag ser att det händer grejer i bloggbranschen. Jag tycker om att se andra bloggare som bloggkollegor – och tycker att branschnätverket Better Bloggers också bidrar till det.

Från Daily Sports har jag fått prova just de tights som jag fastnade för när jag såg dem första gången – och jag har dessutom provat tightsen som heter Snake Crop. Tightsen är riktigt sköna med snyggt print och finns i storlek XS-XXL – och just nu till nedsatt pris här! Såhär ser de ut på mig:

Daily sports tights Daily sports tights Daily sports tights

Jag har på mig: tights // Snake Crop från Daily Sports, jacka // Focus hood jacket från Craft, glasögon // Bliz, visor // Craft

Om du läser Tereses blogg så kommer du att se en hel del Daily Sports framöver. Hon utlovar både tävlingar och events – så håll utkik här inne!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger