Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

På upphällningen

Vintern känns lite som på upphällningen nu. Igår kväll valde vi avslutningen av världscupen i längd istället för Mello och såg varma, soliga bilder från Canmore i Kanada. Jag vill så himla gärna vara en fluga som sitter på axeln på skidåkarna såhär dessa dagar. Eller, allra helst krypa in i hjärnan och få ta del av deras tankar och känslor. Jag vill veta hur det känns efter typ 4 månaders intensivt tävlande – när allt helt plötsligt är över.

För mig delas året också in i olika perioder. Det är inte så himla mycket försäsong, träningssäsong eller tävlingssäsong men däremot passar olika perioder för olika saker.

Jag har till exempel medvetet valt bort att springa särskilt mycket nu i vinter. Förutom en halvmara för några veckor sedan så har jag inte sprungit någon distans alls; mest bara intervaller. Istället har ju konditionsträningen kommit från andra träningsformer varav längdskidåkningen är den absolut främsta (och för övrigt det absolut jobbigaste jag vet).

Om drygt en vecka åker jag till Sydafrika och det kickar igång min löpsäsong lite mer ordentligt. När jag kommer hem är dessutom cykelsäsongen igång söderöver!

Men först; lite mer vårvinter i Åre! Här är två bilder från igår. Jag och Hazel tog en långkörare: 90 minuter på snöskor i solskenet. Fräknarna har hittat hem till mina kinder igen!

Sara Rönne Träningsglädje IMG_1197 Åre Bliz eyewear IMG_1201

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh så läckert! Och så rätt att leva med årstiderna som du gör. Även om jag joggar året runt och inte har åkt en enda meter längd i år (bor i Svealand…) så har jag hunnit med några skridskoturer nere på viken – den senaste i förrgår – och två små slalomdagar med barnen. Bättre än inget! Och jag slipper känna den värsta stressen och ledsamheten när snö och is försvinner, för så känner jag alltid. Jag vill liksom PASSA PÅ med sådant som är årstidsbundet.

  A-mamman 2016-03-15 21:03:21 http://Www.amamma2.wordpress.com
  Svara
  • vad härligt!!! och visst har varje årstid sin tjusning!

   Sara Rönne 2016-03-15 21:21:56
   Svara
 • Tänk om det går att göra i framtiden! Att hoppa in i någon annans hjärna. Läskigt, men gud vad jag skulle vilja testa!

  Svara
  • haha ja

   Sara Rönne 2016-03-13 15:30:54
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Man
Niklas Berglind
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Hälsa
Ida Warg
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Kevin Triguero
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Viktor Frisk
Home
Sanna Fischer
Man
Marcus Schuterman
Man
Johan Hurtig
Home
Amelia Widell
Man
Philip Conradsson