Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vårvinterdagar

Våren är inte alls min årstid. Ju mer solen skiner desto mer samlas molnen i själen. Ändå är det härligt att möta ljuset där ute. Jag och Hazel tog oss en friskvårdstimme på lunchen. Vi satt på fårskdnnsfällar och betraktade livet runtomkring oss; skidåkarna i spåret på sjön, skoterfamiljen vars skratt smittade av sig över isen, Audibilarna som underhåller gäster som trycker gasen i botten på isbanan och så skärmflygarna som snurrar runt där uppe.

vårvinter IMG_0948 vårvinter IMG_0922 vårvinter hazel IMG_0985 vårvinter hydroflask IMG_0925 vårvinter åre audi testbana IMG_0934

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • känner igen mig så. önskar så att jag kunde glädjas åt solljuset men allt som bildas är en ångestklump och en rastlöshet som jag avskyr så.

  e 2016-03-10 16:29:44 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • Vårvinteren er ikke min årstid heller. Mange sier at mørketiden er så vanskelig og flere lurer jo på hvordan i alle dager vi kan overleve den, men jeg synes den er helt grei, jeg. Klart man blir trøtt av at det er så mye mørke, men vårvinteren synes jeg er verst. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det har bestandig vært sånn. Kanskje fordi jeg er lei av snø og vil ha barmark. At jeg ser at sørover i landet er det begynt å bli bart, det spirer på trærne og f.eks på 17. mai er det grønt på trærne i Oslo, mens her er det brunt og gammel snø. Der er det sol, mens her snør det. Det kan bli litt for mye snø, egentlig! Men klart, det er jo flott å være på fjellet nå i påskesol! Ofte blir det kanskje for lyst… Hva tenker du er årsaken til at vårvinteren ikke helt er din årstid?

  L 2016-03-10 14:55:56
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   ja, efter de bästa vårvinterdagarna vill jag på en gång ha gröna träd!! jag tycker det är fult när allt smälter och det bara är lerigt och grusigt. och solen är fin men så stark så jag ser bara all smuts.

   Sara Rönne 2016-03-10 19:57:58
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk