Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vasaloppsfrukost

Det är roligt att läsa bloggar från Vasaloppet; för de flesta sitter bänkade med lyxfrukost. De som kör Vasaloppsspinning har inte hunnit hem ännu; så de rapporterar mest på Instagram.

Jag älskar verkligen den här söndagsmorgonen i mars; dessutom var det utmärkt väder utanför mitt fönster för att jag skulle trivas riktigt bra i soffan. Det blåser rätt så hårt och är grått och trist – vilket innebär perfekt TV-väder. Ändå visar faktiskt min stegräknare mer än 10 000 steg eftersom jag och Hazel varit ute dels i morse och dels efter målgången.

Nu sitter vi hemma igen och jag kollar livesändningen från SVT-Rickard; det är kul att se vanliga människor åka loppet och inte bara eliten!

Strax innan starten kl 8 rörde jag ihop ett bakpulverbröd som fick gräddas i ugnen en timme. Det blev ett grovt rågbröd med lingon efter det här receptet. Till pålägg hade jag köpt några olika charkuterier från Magnus Nilsson som har Undersåkers charkuterifabrik vid sidan om jättehyllade Fäviken Magasinet med sina två michelinstjärnor.

Jag pressade egen juice på blodapelsin och i en skål hällde jag upp Bollnäsfil och de nya flingorna från Risenta som jag fick i ett pressutskick för ett tag sedan. Min latte är gjord på Oatlys iKaffe. Perfekt Vasaloppsfrukost!

Under åren har jag spenderat mina Vasaloppsmorgnar på lite olika sätt:

> 2013 stod jag längs med spåret och hejade på Anja Pärson med flera. Kolla vädret!!

> 2010 är ett av flera år som jag cyklat spinning till Vasaloppet.

> 2008 (tror jag det var) sprang jag marathon på löpband framför Vasaloppet, tyvärr verkar inte det inlägget finnas kvar.

vasaloppet frukost IMG_0872jaktcocker hazel IMG_0893

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sanne Alexandra
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Träningsglädje
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Man
Marcus Schuterman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig