Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Första stavtagen efter Tjejvasan

Jag längtar till söndag morgon. Då ska jag och Hazel krypa upp i soffan och ha TV-morgon och följa alla som åker i spåren mellan Sälen och Mora. Och när de passerar Oxberg så ska jag tänka att här har jag också åkt.

Igår morse åkte jag längd för första gången sedan loppet. Jag tog en femkilometrare på sjön med Hazel. Direkt efter loppet var jag trött mellan skulderbladen i ryggen (under loppet var jag mest trött i armarna) men när jag stod på skidorna igen så var jag öm i hela foten och framförallt vid främre trampdynan där man böjer tårna. Just fötterna var det som strulade under loppet och hela den sista milen längtade jag efter att få kasta av mig pjäxorna.

Jag visste att mina gamla pjäxor skulle vara lite av akilleshälen – de nya är mycket skönare (men det blir fel i bindningen till mina gamla skidor).

Vi fick startlappen av SPP Pension och Försäkring och vi var med i några filmer som de har gjort, här är en till del:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag är också bänkad, varje år. Ett måste :).
  Min tanke är att åka Tjejvasan nästa år, ska anmäla mig här i dagarna. Har du möjligtvis någon kontakt en kan höra av sig till, för att få den bästa hjälpen när det gäller teknik och så? Skulle behöva lite hjälp så här i början..

  mari 2016-03-04 07:46:27 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Ja en Vasalopps-frukost vill man inte missa! Alltid inspirerande och mäktigt att se! Även om man som jag inte ens åker skidor på längden 🙂

  Camilla 2016-03-04 07:16:33 http://Aktivadagar.com
  Svara
 • Ja vad är det med frukost framför TVn på Vasaloppsmorgonen?? Jag har redan nu börjat peppa för såndär snygg frukost med yoghurt och bär, god juice och scones. Det är väl normalt att peppa för en frukost framför TVn en sådär 5 dagar innan..? 😉

  Anna Jansson 2016-03-03 21:04:36 http://annamjansson.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje