Jag har både hunnit åka till Mora och åkt Tjejvasan och åkt till Stockholm sedan sist vi hördes. Vilken dag vi fick alltså, vi som åkte Tjejvasan. Och vilka fina spår! Men, innan vi pratar om lördagen vill jag prata om fredagen.

Fredagen var vit; det snöade och det var vinter. Jag plockade upp Jessica i min bil och så åkte vi mot Vasaloppsfesten i Mora. Jag har varit där några gånger nu; dels när jag åkte Tjejvasan förra gången och när jag var supporter till min sambo och så den gången då jag jobbade hos Craft inne på Vasaloppsmässan. Alla gånger har det varit strålande solsken och jag kan knappt tänka mig att det kan vara annat än finväder just dessa dagar.

Såhär såg det ut på vägen upp när jag och Jessica tog en avstickare längs vägen och ville kolla utsikten från Vidablick i Rättvik:

Rättvik Vidablick Rättvik Vidablick

Där bortanför trädtopparna ligger Siljan under ett vitt täcke och väntar på sommaren. Jag kan tänka mig att det är fin utsikt just härifrån då. Just nu är det mest bara vitt…

Vi åkte Tjejvasan i nummerlappar från SPP och blev filmade dels i spåret men också på vägen upp. Ni som ska åka Vasaloppet nästa helg; passa på att stanna till på deras peppstopp och få lite energi på vägen!

0