Igår snodde jag både en blogglista och en middagsidé av Underbara Clara. Listan är en vad-lista och ser ut såhär:

Vad stressar dig? Att ha många små-punkter på min att göra-lista. Att ha de där punkterna ogjorda är mer jobbigt än att faktiskt göra dem. Och trots att de är oviktiga på det stora hela så blir jag stressad ändå. Därför är det skönt att riva av dem. Det brukar oftast bara ta en timme och så är det klart.

Vad ska du göra ikväll? Vara helt själv för första gången på jättelänge. Eller ja, en vecka. Men det känns som länge i min värld.

Vad är svårt? Att inte vara så självkritisk jämt och ständigt. Att komma ihåg att saker och ting inte behöver vara bättre än top notch. Good enough duger gott och väl.

Vad är lätt? Att göra saker och ting när man väl kommit över den där tröskeln. Tröskeln är alltid boven!

Vad blir det för middag idag? Fish tacos!

Vad vill du göra mer? Styrketräna, vintercykla och åka mer alpin skidåkning.

Vad går du igång på? Magkänsla. När det kittlas i magen så vet jag att jag är inne på rätt spår; oavsett om det handlar om stora eller små beslut. Min magkänsla har en förmåga att förstå logiska resonemang i huvudet med känslomässiga aspekter från hjärtat. Kombon blir min magkänsla som jag litar på.

Vad gråter du av? Den överväldigande känslan av tacksamhet som brukar komma oväntat och när jag är ensam.

Vad gjorde dig arg senast? När saker och ting är ovärt. Typ kombon för dyrt och för dåligt.

Vad åt du senast? Kaffe och kanelbulle på nya studentfiket Antons café på Campus i Åre!

Vad är fånigt? Mitt humör ibland.

Vad är gott? Jättemycket. Chokladbollar typ.

Fler som skrivit denna lista är Elna och Jeanna. Och kanske snart du?

sara

0