Det har varit en fullkomligt magisk dag i Åre! Supersolen strålade från en klarblå himmel, det har varit blick vindstilla och minusgraderna typ tre. Man tror ju att sådana här dagar inte kan existera – men nu vet jag att de finns!

Jag har fått till lite skidåkning i västra delen av Åre; backarna är riktigt bra och under natten kom det nysnö som gjorde det mjukt mellan fjällbjörkarna. På eftermiddagen gick jag en vända i skoterspåret på sjön med solglasögon på näsan och podlurar i öronen. Jag tog omvägen förbi mitt postombud och hämtade ut några vårnyheter – och ett par klänningar som jag tänkte packa med till Sydafrika om en månad.

Jag har vinkat av till mitt winter workation-gäng som packade in sig i bilen efter lunch. Det har varit härliga dagar och det känns som om de varit här länge! Vi har hängt i fåtöljerna framför brasan på Holiday Club i Åre och jobbat, men också hunnit med en del annat:

> I torsdags åkte vi längd, hängde på spa på Holiday Club och åt middag Werséns. Tre av fyra i sällskapet valde pizzan ”herrarnas” på min inrådan och det var som alltid ett bra val!

> I fredags var det också en magisk fjälldag; vi åkte till Ristafallet och sedan käkade vi på Broken. Jag tog en fajita pita som var riktigt god – annars gillar jag deras caesar wrap också. Ett tips är att beställa take away from Broken om man inte orkar med en massa folk.

> Igår gick vi promenad på fjället och åt lunch och drack varm choklad i Lillåstugan. Perfekt utflykt en bister dag när det blåser snålt och flatljuset envist. På kvällen käkade vi byns bästa burgare på Parkvillan, drack öl och garvade skiten ur hela stället.

Nu sitter jag hemma i soffan och känner mig mjuk i själen och och luddig i huvudet. Det har varit härligt att bo på hotell här i Åre i några nätter – men nu ska jag sova skönt i min egen säng.

Åre Sara Traningsgladje.se Åre Åre Sara Traningsgladje.se Åre

0