En bra grej med påhittiga tränare (eller tränande personer) är att de använder sina sociala kanaler för att posta korta filmsekvenser på påhittiga, och ofta dynamiska, övningar och träningspass. De är som guldkorn för inspirationen och min träningsdagbok.

Utmaningen ligger i hur man sparar inspon till framtiden – men värre problem finns ju. Här är några profiler jag följer på instagram och som ger mig idéer till min träning:

> @sethtronland (Seth Ronland) – inspireras av hans videoklipp. Här är bicepscurlsen långt borta och istället fokuserar han på 3D-träning med bålstyrka som en del av det mesta han gör. Kul inspo att plocka med sig till sin egen träning.

> @twobadbodies är ett konto som inte uppdateras längre men det är fullt med filmklipp ändå. Dessutom är det kul att se duo-träningen; dvs hur Jennifer och Kaisa gör allting i synk. Härifrån kan man plocka vissa övningar eller sekvenser till sina egna pass. Numer uppdaterar tjejerna från varsitt konto:

> @kaisafit (Kaisa Keranen) – kolla, imponeras och inspireras. Det är sådant här jag tycker är kul att kolla på.

> @jenniferforrester (Jennifer Nash Forrester) – är den andra tjejen i före detta duon twobadbodies. Copy+paste på beskrivningen ovan!

> @lofsans (Lovisa Sandström) – bland många stillbilder lägger hon nu och då in filmsekvenser. Kika närmre på dem – och håll tummarna för att det kommer fler!

Om du vill ha mer träningsinspo så ska du lyssna till dessa podcasts om träning!

kettlebell sara IMG_9650

 

8