Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En söndagsmorgon

Denna söndag har gått i vilans tecken. Jag sov rätt dåligt inatt och känner mig lite halvfebrig i kroppen med tidiga tecken på halsont. Jag lämnade huset i Åre i onsdags eftermiddags och efter 2 mil i bilen kom jag på att jag glömt mina lägenhetsnycklar till Stockholm. Men jag orkade inte vända utan tänkte ut en plan b istället: att sova hemma hos mina föräldrar i deras lägenhet istället.

Därför vaknade jag upp både tidigt och trött denna söndagsmorgon – ett stenkast från Nybrogatan 38 där jag och min bror hängde på låset prick klockan 10. Jag beställde in omelett och hummer till frukost – och han valde egg benedict. Dessutom beställde vi också det vi båda gillar mest (förmodligen för att vi är uppväxta med det): nypressad juice med mycket citron. …och till slut delade vi på deras efterrättspannkakor.

Övermätta promenerade vi mot Åhléns på Östermalmstorg bara för att inse att vi var alldeles för tidiga för att de skulle ha öppnat. Så vi gick mot NK istället. Jag manifesterade min nöjdhet över Tjejvasan genom att köpa lite saker som jag aldrig riktigt vill köpa eftersom de gör hål i plånboken; som dyra saker från deras skönhetsavdelning. Jeanna skrev om fördelarna med cleansing wipes och jag köpte Dermalogicas variant.

Dessutom valde jag demonstrativt bort mina vinterkängor från Graninge (som jag fick i ett PR-utskick tidigt i vintras och varit så himla nöjda med) och satte på mig ett par neongula Nike Free. Det är inte ens hundra timmar innan det är vår på riktigt här i Stockholm (och vårvinter i norr)!

sara rönne träningsglädje Nybrogatan 38 Nybrogatan 38 Nybrogatan 38

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg