Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En söndagsmorgon

Denna söndag har gått i vilans tecken. Jag sov rätt dåligt inatt och känner mig lite halvfebrig i kroppen med tidiga tecken på halsont. Jag lämnade huset i Åre i onsdags eftermiddags och efter 2 mil i bilen kom jag på att jag glömt mina lägenhetsnycklar till Stockholm. Men jag orkade inte vända utan tänkte ut en plan b istället: att sova hemma hos mina föräldrar i deras lägenhet istället.

Därför vaknade jag upp både tidigt och trött denna söndagsmorgon – ett stenkast från Nybrogatan 38 där jag och min bror hängde på låset prick klockan 10. Jag beställde in omelett och hummer till frukost – och han valde egg benedict. Dessutom beställde vi också det vi båda gillar mest (förmodligen för att vi är uppväxta med det): nypressad juice med mycket citron. …och till slut delade vi på deras efterrättspannkakor.

Övermätta promenerade vi mot Åhléns på Östermalmstorg bara för att inse att vi var alldeles för tidiga för att de skulle ha öppnat. Så vi gick mot NK istället. Jag manifesterade min nöjdhet över Tjejvasan genom att köpa lite saker som jag aldrig riktigt vill köpa eftersom de gör hål i plånboken; som dyra saker från deras skönhetsavdelning. Jeanna skrev om fördelarna med cleansing wipes och jag köpte Dermalogicas variant.

Dessutom valde jag demonstrativt bort mina vinterkängor från Graninge (som jag fick i ett PR-utskick tidigt i vintras och varit så himla nöjda med) och satte på mig ett par neongula Nike Free. Det är inte ens hundra timmar innan det är vår på riktigt här i Stockholm (och vårvinter i norr)!

sara rönne träningsglädje Nybrogatan 38 Nybrogatan 38 Nybrogatan 38

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Oh, jag fick just ett nytt frukostställe på min Stockholms-lista…Mums! Förutom hummern då 😛

  Katta - Bucketlife 2016-02-29 20:32:37 http://www.bucketlife.se
  Svara
  • älskar verkligen nybrogatan 38!!!

   Sara Rönne 2016-02-29 23:21:29
   Svara
 • Älskar frukosten! Har också just, för nån vecka sen, plockat fram gympadojorna och jeklar så skönt det är. Flyger fram.

  Jeanna 2016-02-29 07:22:17 http://Healthyliving.se/blissjunkie
  Svara
  • vårpirr för fötterna!!

   Sara Rönne 2016-02-29 10:05:22
   Svara
 • Åh, säger som flera här. Den frukosten, galet god 🙂

  Mari 2016-02-28 21:14:47 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
  • jaaaa 🙂

   Sara Rönne 2016-02-28 21:51:11
   Svara
 • MMMH. frullen där ska ju vara såå god! låter som en fin söndag tycker jag, vädret har ju varit guuuuld <3

  ISA 2016-02-28 20:22:10 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • den är helt fab. älskar den varje gång!!

   Sara Rönne 2016-02-28 21:02:13
   Svara
 • Härligt med sol och gula dojjor!
  Här hemma blev jag bjuden på våfflor och blåbärssylt efter morgons träningspass av en snäll dotter (tror inte att hon tänkte på mig i första hand 😉

  Cecilia 2016-02-28 19:18:04 http://www.nouw.com/lyckorus
  Svara
  • verkligen! älskar våren på det sättet. mysigt med våfflor!! alla skäl till våfflor är bra skäl, haha!

   Sara Rönne 2016-02-28 21:02:38
   Svara
 • Å där drog du igång mitt vår i Stockholmsug! Och hummer till frukost måste självklart testas nästa gång. Snyggt jobbat med Tjej-vasan! Helt klart värt lyxfrulle och bra shopping.

  Katrin -Katrins äventyr 2016-02-28 18:57:26 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
  Svara
  • ja – prova Nybrogatan 38!! tjejvasan ruinerade mig, haha!

   Sara Rönne 2016-02-28 21:03:09
   Svara
 • Alltså de där pannkakorna gjorde ju mig rejält hungrig nu, trots att jag nyss ätit 😛

  Cherie 2016-02-28 18:50:49 http://borjaspring.wordpress.com
  Svara
  • visst har man en extra mage för pannkakor och sånt?

   Sara Rönne 2016-02-28 21:03:26
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Dasha Girine
Man
Kevin Triguero
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Man
Viktor Frisk
Home
Sanna Fischer
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Johan Hurtig
Home
Amelia Widell
Man
Philip Conradsson