Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mot Mora

Jag är snart på väg till Mora och min start i Tjejvasan. Min nummerlapp har jag fått från SPP Pension och Försäkring och min lagkamrat i spåret blir Jessica – jag ska hämta upp henne på vägen till Dalarna.

Igår gjorde jag mindre ambitiösa skidtester för att välja ut vilka skidor jag ska åka på: mina nya Fischer längdskidor med skins (och riktigt bekväma pjäxor från Salomon) eller mina gamla lite halvbilliga Fischer som gjort Tjejvasan förut (med rätt så fula och inte lika bekväma pjäxor) som jag inte åkt på sedan tidigt förra året och som jag köpte för rätt många år sedan nu.

Efter att ha testat både glid (i en utförsbacke bakom huset) och känsla (lite allmänt sådär i obefintliga spår på åkern) så har jag bestämt mig: det blir mina gamla trygga Fischerskidor som dessutom gick riktigt snabbt förra gången vi åkte Tjejvasan. Jag ska bara se till att hinna valla dem…

Ska du också åka Tjejvasan eller något av de andra loppen under Vasaloppsveckan? Berätta hur det känns; är du taggad? Åker du med specifikt mål i sikte eller för upplevelsens skull? Har du åkt förut och hur var det då?

Det var fyra år sedan jag åkte sist – såhär såg det ut då! När jag läser inlägget inser jag att jag helt glömt bort hur jobbigt jag verkade ha tyckt att det var. Jag minns det med någon form av solig walk in the park-känsla men så var det tydligen inte…

Tjejvasan

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Verkligen taggad! Kör för första gången med målet att må bra i kroppen efteråt och att faktiskt ha kul. Visst vill jag ha en bra tid men det är inte fokus eftersom jag inte känner mig helkry. Lycka till imorgon! Vi verkar ju få tur med vädret!

  Eva 2016-02-26 21:33:19
  Svara
  • skön målsättning – njut och jag hoppas du känner dig frisk

   Sara Rönne 2016-02-26 22:13:33
   Svara
 • Du är ju för söt, skidtest bakom huset:-)
  Stort lycka till i morgon!! Tjejvasan vill jag åka men kommer mig aldrig för. Dumt egentligen!

  Helena Enqvist 2016-02-26 20:07:40 http://www.helenaenqvist.se
  Svara
  • haha ja det var svårt att välja!

   Sara Rönne 2016-02-26 22:14:55
   Svara
 • Vad kul med Vasaloppet! 🙂 Hoppas ni får bästa förutsättningar med väder och valla.

  Nellie 2016-02-26 12:32:44 http://www.minvardagshälsa.se
  Svara
  • ja det hoppas jag med – och tack!

   Sara Rönne 2016-02-26 22:15:12
   Svara
 • Woooop, lycka till!!!

  Elna - Cykellycka, mjölksyra & äventyr 2016-02-26 10:47:16 http://www.elnadahlstrand.se
  Svara
  • tack elna!!

   Sara Rönne 2016-02-26 22:15:46
   Svara
 • Kör hårt i morgon (eller Ja, utefter hur du vill att ditt lopp ska vara)!

  Clara Edvinsson 2016-02-26 09:54:26 http://www.claraedvinsson.se
  Svara
  • haha tack!!

   Sara Rönne 2016-02-26 22:16:13
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Home
Amelia Widell
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Kevin Triguero
Mode
Linn Eklund
Home
Sanna Fischer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson