Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

När det bubblar av förtjusning

De senaste dagarna har det hänt att jag tänkt att jag ska ta tag i min löpning när det blir vår på riktigt. För jag har glömt bort att jag sprang en halvmara för två helger sedan. Då kommer jag på att löpningen inte alls är något jag behöver ta tag i, jag springer ju redan.

Och sprang det gjorde jag idag. Min hund Hazel har varit hos min mormor och morfar i Hälsingland under hela februari och igår kväll när jag körde ner från Åre så sågs vi igen. Idag sprang vi; för det är en av våra bästa grejer att göra tillsammans!

Det var kallt och snudd på skare imorse; ni som följer mig på snapchat (jag heter sararonne) såg att dagen var vacker redan då. Framåt lunchtid värmde solen upp till plusgrader och det var ljuvligt ute. En sådan där dag då man tar med sig termos och apelsin ut och fryser inte ett dugg när man tar av sig vantarna. Jag kunde inte hejda mig utan var såklart tvungen att Instagramma en hejdlöst nöjd selfie (jag heter sararonne där med).

Vi sprang en femma tillsammans till ljudet av fågelkvitter och snödropp från träden. Det var snöigt och sådan där halka som snö i plusgrader kan ge så jag valde dubbade löpskor – men mellan stigarna i skogen sprang vi en bit på min vackraste asfaltväg och där var vägbanan alldeles torr i mitten. Den där torra vägbanan tillsammans med gnistrande snö på åkrarna får det att pirra i kroppen av vårvinterglädje. Det liksom bubblar av förtjusning när jag inser att det är fantastiskt nu – och att det dessutom blir lika fantastiskt sedan. Okrångliga lyckobubblor!

Några av mina bästa springminnen med Hazel är för övrigt dessa:

> När vi sprang på fjället i juli och det var fullt med snö och faktiskt rätt så miserabelt

> När vi sprang Bäverkroken och jag undrade hur det skulle gå med den väldigt vingliga hängbron

> När vi hade en heldag tillsammans och sprang till Pyramiderna och Issjödalen – kanske sommarens absolut bästa löptur

springa med hund IMG_0969

Här är Hazel – hon fyller två år på lördag! Selen kommer från Sundpro.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Åh vad fin <3

  Sandra 2016-02-27 09:32:00
  Svara
  • ja hon är himla fin!!

   Sara Rönne 2016-02-28 13:25:05
   Svara
 • Vilken dröm att springa med sin hund! Kan bli så akut hund/kattsugen, men har inte plats i mitt liv/i min lilla lägenhet. Så jag får njuta av bilder på andra 🙂
  Trevlig helg på dig Sara!

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-02-26 08:19:03 http://vegokak.se/
  Svara
  • tack detsamma annie!

   Sara Rönne 2016-02-26 09:05:18
   Svara
 • Älskar att läsa sådana här hyllningsinlägg till löpningen, blir helt glad i hela själen! <3

  Träningsblogga - Ida 2016-02-25 23:35:06 http://traningsblogga.se
  Svara
  • ja dagar som igår är det nära till hyllningarna. idag är vädret tråkigare och hyllningskören har stängt igen. haha.

   Sara Rönne 2016-02-26 09:08:44
   Svara
 • Löpning när det är som bäst. Med sällskap. 🙂

  Rund är också en form! 2016-02-25 20:06:24 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
  • jaaa

   Sara Rönne 2016-02-25 20:46:03
   Svara
 • Låter som en bra dag =) Förstår att du inte är i Åre i helgen med andra ord?

  Mari 2016-02-25 19:38:54 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
  • nä – typiskt, för visst är du där nu?

   Sara Rönne 2016-02-25 20:46:18
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Man
Niklas Berglind
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Hälsa
Ida Warg
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Kevin Triguero
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Viktor Frisk
Home
Sanna Fischer
Man
Marcus Schuterman
Man
Johan Hurtig
Home
Amelia Widell
Man
Philip Conradsson