Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Det snyggaste jag vet

När vi satt som bäst i soffan framför brasan på Holiday Club och pratade om det ena och det andra samtidigt som vi också jobbade på varsitt håll, så började vi prata om snygga saker. Och vet ni vad det snyggaste jag vet är? En snygg bil som är lastad med snygga cyklar.

När jag köpte min förra bil så matchade helt plötsligt inte min cykel; en metallicblå racer gör sig inte jättebra mot en chiliröd Mini cab. (Såhär såg det ut för dig som är nyfiken)

Det slutade med att jag bytte ut min blå racer som gått som tåget i många mil utan en endaste punka. Numer har jag en mattsvart kolfiberracer med detaljer i rött. Jag tror den blir snygg även till min alpinvita bil som inte gjort premiär med cykelställ ännu. Även min cx funkar fint; den är ju matt orange.

Bilden nedan är från en av Sveriges absolut vackraste vägar. Såhär såg det ut den dagen i maj för två år sedan!

Mini cooper cab cykel

 

Jag tror att alla har någonting som man går igång på lite extra; oavsett om det är cyklar på bil eller snygga sneakers. Vad är din grej?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Haha, tycker det är så kul att du bytte cykel bara för att matcha bilen! Saker som matchar är alltid snyggt (och gör snyggare bilder)! Jag älskar kontraster och när man får in fler perspektiv i samma vy/bild. Går igång på saker och lösningar som är genomtänkta och väldigt ordning-och-reda-varje-sak-har-sin-plats, typ en perfekt yteffektivt packad (nytvättad) bil, där väskorna är inköpta för att passa in perfekt i bagageutrymmet om de staplas på ett visst sätt och all utrustning till hunden finns på en egen krok på buren, laddare till alla teknikprylar ligger i sina fack, ungarnas hörlurar hänger på nackstöden. Soluppgång och solnedgång. Fullmåne när den är sådär stor och står så lågt så den känns så nära att man kan ta på den (som den gjorde en stund idag), eller när den är sådär guldröd som den är ibland. Och när snön faller sådär sakta och i flingor stora som lovikavantar, det är skitsnyggt! Eller snö som kommer i rörelse av skidsvängar. Snöklädda träd.

  Diana 2016-02-23 23:33:44
  Svara
 • Ja det är något visst med cykel på bil! Särskilt på taket tycker jag, det ser extra pro ut. Även om din kombo förra året var döläcker. Annars gillar jag snygga sneakers, tulpaner (gärna i massor tänk parkplantering) och havet. Det är något visst med havshorisonten.

  Anna Jansson 2016-02-23 21:30:25 http://www.annamjansson.se
  Svara
  • Svar på Anna Janssons kommentar.

   ja, det är snyggt på taket!! synd bara jag inte hade nåt! …eller, det var inte alls synd att jag hade tak i och för sig. älskade min cab!!

   Sara Rönne 2016-02-23 21:32:21
   Svara
 • Hahaha!
  Jag går igång på racercyklar! Och träningsskor! Och Frilufts-/sportkläder över lag. Ryggsäckar.
  Idag, på väg hem från jobbet, tänkte jag på att jag måste börja se på andra kvinnor mer. Vad de har på sig. För att få tips… Jag jobbar dessutom på Östermalm…

  Mia 2016-02-23 16:37:27 http://mittalisliv.blogspot.com
  Svara
 • Jag går igång på när man kan matcha ihop cykel och outfit riktigt, riktigt snyggt. Som förra året, när alla gulsvarta detaljer stämde ihop riktigt fint mellan mina kläder och min Scott RC. Jag kör RC i år också, men årets hoj är lite mer gröngul än förra årets och på mina nya skor finns dessutom en röd detalj så nu har jag stora problem på den fronten. 😉

  Elna - Cykellycka, mjölksyra & äventyr 2016-02-23 12:52:51 http://www.elnadahlstrand.se
  Svara
 • Haha, underbart!
  Tror inte min man någon gång varit så lycklig som när bilen lastades med ett gäng cyklar på taket i Åre efter Åre extreme i somras. Inte tillräckligt cool bil (hej familjekombi!) och inte matchig cykel men ändå… 🙂

  Lisa & livet från den ljusa sidan 2016-02-23 10:00:54 http://livetfrandenljusasidan.se
  Svara
 • En kollega berättade att hon ätit frukost ute i helgen och jag blir helt lycklig av sånt. Sitta i solen på en uteservering samtidigt som stockholm vaknar upp. Sitta länge och småprata med någon eller jobba ensam med min bok med full fokus. Våren är snart här och jag längtar till jag får ta med mig vovven till favoritstället där vi kan hänga länge:)//kram Mirella www.livetmedhund.se

  Mirella 2016-02-23 09:46:03 http://livetmedhund.se
  Svara
 • Åh, underbart!!
  Snyggaste, en slingrig väg längst snöklädda fjäll i löparkläder. Klarblå himmel och sol. Känslan av tystnad och ensamhet. Magiskt.

  mari 2016-02-23 09:30:09 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Haha! Så kan man ju göra… 🙂
  Snyggt helt klart.

  Kram M

  Rund är också en form! 2016-02-23 08:34:56 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger