Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Alla sorters bastu

Ni vet redan om att jag hänger en del i poolerna på Holiday Club; det var ju här jag lärde mig crawla förra vintern till exempel! Ett inlägg som jag tycker är rätt så läsvärt om du befinner dig i en simhall, eller vill befinna dig i en, är detta.

Igår simmade vi inte så mycket; däremot hängde vi bastuvärlden en del. Här finns alla sorters bastu; jag gillar framförallt loftbastun som är jättemörk och jämtbastun som inte är så himla varm och som man kan ligga ner i.

Katta tog rekordet i antal sekunder i isbastun; alltså ett rum med minusgrader (och stjärnhimmel) och massa is på väggarna. Det doftade eukalyptus där inne – alldeles ljuvligt!

Jag gillar också kneippbadet; inte för att det är särskilt skönt – men däremot för att det är välgörande. Ett kneippbad går ut på att du vadar i ömsom kallt ömsom varmt vatten och boostar blodcirkulationen – perfekt om du till exempel sprungit långt eller är trött i benen.

I bastuvärlden finns också en ”isvak” – och en vattenfylld hink som du tippar genom att dra i ett snöre. Och så finns här tropiskt regn, ångbastu och en massa andra varianter såklart.

Mitt tips är att komma hit på morgonen eller timmarna innan stängning; då är här extra lugnt och skönt! Här kan du läsa mer om spa på Holiday Club!

Förresten; nästa vecka släpps schemat till den 10:e upplagan av Workout Åre. Allt träningspass sker på Holiday Club; antingen inne i den stora arenan – eller utanför hotellet.

Holiday Club spa Holiday Club spa Holiday Club spa Holiday Club spa Holiday Club spa Holiday Club spa Holiday Club spa Holiday Club spa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk