Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Grounded factory

Min bloggkollega Anja Forsnor har tillsammans med Iman Malmberg lanserat ett nytt yogamärke: Grounded Factory. De ville ta fram sin drömmatta att yoga på, och efter lång tid av research och produktion så finns nu resultatet här. Så himla fina yogamattor!

Inspirationen kommer från”swedish nature and iconic places” och jag tycker att varje mönster är fint på sitt sätt, men kanske gillar jag marble lite särskilt. Eller mattan som har ett mönster som heter ”graphic” som jag redan rullat ut hemma hos mig och som Anja varit så snäll att skicka till mig.

Mattan känns tung och gedigen; en annan känsla än den Manduka black mat pro som är den jag använder när jag yogar hemma. Yogamattan från Grounded Factory är tjockare och mjukare – och med mer färg såklart. Jag kommer använda båda mattorna, men vid olika tillfällen. Manduka black mat pro är lite mer tough love .Grunded Factory är lite mer yogaglädje, och den jag kommer ta med mig till min yoga som jag bokat in mig på nästa vecka!

Senaste gången jag yogade på en studio var i somras; då var det här min studio. Och ungefär samma studio blir det på lördag när Johanna Ojala och Therese Furudal kör kombon skidor och yoga!

grounded factory yogamatta grounded factory yogamattagrounded factory yogamatta IMG_0097

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Man
Kevin Triguero
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Fannie Redman
Man
Marcus Schuterman
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig