Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En dag med omtanke

Jag tycker om dagar med namn; oavsett om det handlar om kanelbullar, semlor eller hjärtans dagar. Däremot tycker jag inte att man behöver göra som alla andra just dessa dagar, istället kan man gott kan göra dem till sina egna. Precis som med julafton eller nyårsafton.

Denna alla hjärtans dag tycker jag att du ska se som en dag med omtanke. En dag då du gör fina och bra saker för dig själv, eller för någon annan. Det behöver inte vara så svårt; kommentera hos fem av dina favoritbloggare och skriv något uppskattande till exempel. Eller gör samma sak på Instagram. Eller sms:a något omtänksamt till de som behöver det i din telefonbok. Jag tror att vi alla har människor i vår närhet som vi aldrig berättar för hur mycket vi tycker om dem eller vad de tillför i våra liv.

En alla hjärtans dag jag minns extra mycket är dagen i Abisko för två år sedan:

> Vi åkte hundspann och det var magiskt varje sekund – vilka hundar!

> Vi gick snöskor med Klas och Silka och det var efter den här dagen som jag blev snöskofrälst på riktigt

> …och vi isklättrade!!

> Vi bodde här: på Abisko mountain lodge

abisko hundspann IMG_2793 abisko hundspann IMG_2761

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Du satte verkligen ord på det jag har funderat på… eller alltså, jag insåg nu när jag läste detta att dagarna som är ”speciella” är underbara dagar som jag gillar, men med det sagt är det också en påminnelse till mig själv att varför kan man inte få samma känsla om vilken annan dag som helst? Och jag tror absolut du har rätt i att många man tar för givet, inte alltid får höra det – hur mycket dem betyder för en. Så trots att det är dagen efter idag, vill jag bara säga hur otroligt inspirerande och peppande du är. Du ger mig extra energi var dag, i form av bloggen – i text och bild, i podden och på Instagram. Du är favoriten! Tack för att du är du och för att du gör det du gör.

    Clara Edvinsson 2016-02-15 11:50:28 http://www.claraedvinsson.se
    Svara
  • Tycker att du har helt rätt i det! Bra dag för att visa omtanke om andra än sin käresta. På det temat vill jag bara ännu en gång tacka dig för din blogg! Jag har läst bloggar dagligen sen 2006, men upptäckte inte dig förrän förra året. Nu är du den första bloggen jag kikar in på på morgonen! Den här platsen känns som en frizon, som ett tryggt rum där man slipper hälsohets – samtidigt som den handlar om hälsa. Här är det livsnjuteri på högsta nivå och jag lämnar alltid din blogg med ett sug efter att komma ut i din friska luften eller efter att käka något gott 😀 Tack Sara, för att producerar så mycket välskrivet, balanserat och vackert material 🙂 Om du hade varit en tidning hade jag prenumererat alla dagar i veckan <3

    Annie 2016-02-14 20:51:16 http://vegokak.se/
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger