Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Original mineral

Ett nytt hårfårdsmärke har flyttat in i min dusch: Original mineral. Det är produkter från ett pressutskick men jag har hört mycket gott om det sedan innan så jag har sett fram emot chansen att prova detta märke – och nu kom den. Jag har inte hunnit testa produkterna så mycket ännu men doften på Hydrate & Conquer schampoo alltså! Vad är det egentligen det doftar?

En annan favorit från Australien är Kevin Murphy som jag använt under många år. Produkterna från serien ”Luxury” funkar bäst för mitt hår och håller det lugnt och på plats och följsamt och glansigt. Jag har annars ganska frissigt hår som faktiskt inte gillar att borstas särskilt mycket. Kevin Murphy-produkterna har jag köpt från min frisör här i Åre, men de finns hos rätt många frisörer i landet.

Jag använde länge torrschampot från Kevin Murphy innan jag bytte till min nuvarande favorit från svenska Lernberger Stafsing (som jag brukar köpa på Åhléns). Ett riktigt bra torrschampo är en livsnödvändighet; det håller håret på plats och ger bra med volym och underlättar uppsättningar eftersom håret sitter uppe bättre. När jag har lugg så använder jag alltid Lernberger Stafsings torrchampoo för att luggen ska hålla formen hela dagen, även om jag precis tvättat håret.

Mitt sista produkttips är Bumble & Gumble som jag brukar köpa i USA. Det är ett amerikanskt märke (från New York) och kokosnötsvarianten är min favorit. Det finns också att köpa från svenska webshoppar.

Med undantag för Lernberger Stafsings torrschampon så är ovanstående produkter rätt så dyra, de kostar några hundralappar allihopa. Men, jag har aldrig haft hårprodukter som räckt så länge. Schampoot från Bumble & Bumble köpte jag nu senast i Chicago – jag var där i oktober.

Jag brukar tvätta håret ungefär två gånger i veckan. Allra bäst gillar jag mitt hår dag två; då har det blivit perfekt! Min lugg klipper jag tyvärr alltför sällan men det börjar verkligen bli dags nu igen – jag saknar den!

Original mineral

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger