Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hej Stockholm

Jag är på väg till Stockholm – jag ska nämligen gå en kurs i helgen, i kreativ bildbehandling. Det var ju det här med att utvecklas som jag skrev i samband med det nya året. Jag är mycket pepp på att bli bättre!

Det är lite som att jag tar mental sats inför den här Stockholmstrippen eftersom den kommer bli sjukt intensiv. Varje minut är inbokad. Jag håller hårt i mina sömntimmar och är glad att den där kursen är på Kungsholmen nära vår Stockholmslägenhet. Jag möter min sambo i dörren eftersom han ska ännu mer söderöver; men nästa vecka kommer han till Åre istället. Då vill jag att solen skina för då har hela högzon öppnat och det är skidåkning på hela berget!

Men nu var det Stockholm som sagt. Kika in här i eftermiddag igen – då utlovar jag ett recept du bara inte får missa!

BMW 320 GT

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Vad spännande men en kurs i bildbehandling! Du får gärna berätta mera om den sen 🙂

  Anna Jansson 2016-02-05 18:11:52 http://www.annamjansson.se
  Svara
  • det ska jag absolut göra!!

   Sara Rönne 2016-02-06 00:04:50
   Svara
 • Älskar den där bilden! Ljuset, dom låga molnen och bergstoppen långt där borta, sjukt snyggt!

  Lycka till med din intensiva helg 🙂

  Matsdotter 2016-02-04 09:34:41 http://matsdotter.com
  Svara
  • Tack 🙂

   Sara Rönne 2016-02-05 08:51:03
   Svara
 • Vilken bild! Vi ses på fredag!

  Katta - Bucketlife 2016-02-03 21:57:48 http://www.bucketlife.se
  Svara
  • jajamen!!! 🙂 ska plugga lightroom innan lördag!

   Sara Rönne 2016-02-04 07:17:09
   Svara
 • Känner igen det där. När jag vaknade i morse insåg jag att jag inte har en sovmorgon PÅ TVÅ VECKOR, eftersom jag jobbar i helgen och ska på yogakonvent nästa. Bra att jag insåg detta nu så att jag kan preppa alla andra nätter *avslappnad och spontan person* Hehe. Du kommer att ha en sån där energigivande helg som ger massor tillbaka. Lyxigt! Heja heja.

  Jeanna - bliss junkie 2016-02-03 08:39:32 http://Healthyliving.se/blissjunkie
  Svara
  • det svåra i att älska planera och älska spontanitet!!

   Sara Rönne 2016-02-04 07:21:43
   Svara
 • Låter spännande med en kurs! Skulle vara kul och höra sen vad du tyckte 🙂

  Annie 2016-02-03 08:25:46 https://www.instagram.com/vegokak/
  Svara
  • lovar recensera!!

   Sara Rönne 2016-02-04 07:22:15
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Träningsglädje
Home
Amelia Widell
Man
Niklas Berglind
Mode
Linn Eklund
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
Sanna Fischer
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson