Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hej Stockholm

Jag är på väg till Stockholm – jag ska nämligen gå en kurs i helgen, i kreativ bildbehandling. Det var ju det här med att utvecklas som jag skrev i samband med det nya året. Jag är mycket pepp på att bli bättre!

Det är lite som att jag tar mental sats inför den här Stockholmstrippen eftersom den kommer bli sjukt intensiv. Varje minut är inbokad. Jag håller hårt i mina sömntimmar och är glad att den där kursen är på Kungsholmen nära vår Stockholmslägenhet. Jag möter min sambo i dörren eftersom han ska ännu mer söderöver; men nästa vecka kommer han till Åre istället. Då vill jag att solen skina för då har hela högzon öppnat och det är skidåkning på hela berget!

Men nu var det Stockholm som sagt. Kika in här i eftermiddag igen – då utlovar jag ett recept du bara inte får missa!

BMW 320 GT

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig