Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Utveckling är sällan spikrak (tyvärr)

Sist jag åkte skejtskidor så var jag lyrisk; det kändes så himla bra. Tyvärr var den känslan som bortblåst idag. Jag hade en platt skejtbädd under skidorna i eftermiddags men det hjälpte inte. Det gick rent ut sagt bedrövligt. Alltså riktigt uruselt. Huvudet var inte med vilket gjorde att tekniken inte satt. Funkar inte tekniken så funkar ingenting i mitt skidåkarliv.

Det positiva jag tar med mig från mitt skejtpass på en halvtimme är att utveckling sällan är spikrak. Det handlar ofta om några steg framåt följt av ett steg bakåt. Och så håller man på sådär tills man blir bättre och bättre. Dagens pass var det där steget bakåt och det är skittrist.

Kan inte du berätta något kul istället? Vad som helst! Något roligt som hänt dig idag eller något annat som du gläds med.

cross country Åre Sara IMG_8936

Skejtklädd med handskar, skidbyxor, underställ och lager 2-tröja från Craft och väst från Marmot. Mössa från Icebreaker.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
33kommentarer
 • Idag hade jag en riktig toppendag! Fick vara med i ett megaspännande kampanjmöte på min praktik på Naturskyddsföreningens klimatavdelning OCH jag fick reda på att jag fick ett A (100-90% rätt) i en ekonometriuppsats som jag har slitit mitt hår över under hösten. Du har verkligen rätt i att utveckling inte är spikrak och jag är säker på att skidorna går bättre nästa gång 🙂

  Annie 2016-02-02 20:08:19 https://www.instagram.com/vegokak/
  Svara
 • Inget särskilt positivt att berätta – om man inte räknar att jag fått axeln fixad så på en vecka är jag fit for fight igen…
  Själv bloggar jag idag om en riktig favorit http://kikkisandstrom.se/favoriter-lchf-coleslaw-a-la-allan

  KikkiSandström 2016-02-02 20:07:59 http://kikkisandstrom.se
  Svara
 • En kulig grej är ju att du nu har haft den där dalen och kan gå vidare mot topparna ett tag! Bra grej. jag gläds åt att jag har min första tjänstledig-lediga dag i morgon. Känns snällt och fint.

  jeanna / bliss junkie 2016-02-02 11:19:28 http://healthyliving.se/blissjunkie
  Svara
 • För första gången sedan jag skadade foten i november 2014 hoppade jag från stillastående jämfota upp på högsta boxen på gymmet igår. Och foten höll. Det var mitt roligaste igår och jag blev pirrigt lycklig över att det gick!

  Elna 2016-02-02 10:48:47 http://www.elnadahlstrand.se
  Svara
 • Jag tog tag i saken och anmälde mig till Tjörn Triathlon! Något jag började fundera på fredan förra året, men inte riktigt vågade. Men nu kör vi! 🙂

  Anna . P 2016-02-02 08:30:18
  Svara
 • Vad kul att få läsa vad alla gläds åt just nu 🙂
  Det som känns extra kul för mig är att från och med den här veckan kommer jag jobba 4dagar/vecka och låta varje onsdag vara min kreativa dag.. Vad exakt jag ska göra vet jag inte. Det enda jag vet är att jag ska göra det som är kul, kreativt och att jag mår bra av det, för just nu får jag inte ha det så på jobbet och jag kände att jag behövde en förändring. Så imorn har jag min första kreativa onsdag 😀 Längtar så!

  Matsdotter 2016-02-02 08:05:21 http://matsdotter.com
  Svara
 • Nästa gång kommer du äga!! Åkte du på de där breda spåren på isen?
  Veckans bästa för mig bir bildbehandlingskursen i helgen – och att vi ses igen då 😀

  Katta - Bucketlife 2016-02-01 22:27:10 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Jag började mitt nya jobb idag, så himla roligt! Headhuntad också, det känns extra gott.

  Camilla 2016-02-01 20:39:50 http://www.camillatranar.com
  Svara
 • Idag har jag inte direktt något kul att bjuda på men från igår finns det faktsitk en dråplig grej: Skulle ta en snygg hällbild av kaffe ned i en mugg (själv). Balanserade kameran i ena handen och termosen i andra och hällde. Kände mej rätt nöjd tills det började droppa kaffe i mitt knä -Jag hade hällt kaffe typ 1 dm från muggen utan att märka det och skapat en sjö på bordet som nu droppade ned i mitt knä…. Alltså, när jag tänker på det måste jag ha sett så. himla. dum ut. En person som sitter och koncentrerar sej i en kamera vid dukat frukostbord samtidigt som hon häller kaffe rakt över hela bordet..haha 😀

  Charlotta Sofia springer o trimmar 2016-02-01 19:43:57 http://www.springerochtrimmar.se
  Svara
 • Trots att jag ligger hemma sjuk så glädjs jag inflr hekgen när jag ska bo fantastiskt och äta super go mat i en magisk miljö. Något för dig att uppleva om du har vägarna förbi. http://www.eriksberg.nu/

  Birgitta 2016-02-01 19:34:36
  Svara
 • 1 feburari och 17 grader här i Boston. Japp, det är vår i luften! DET gör mig glad!

  PiaL 2016-02-01 19:25:00
  Svara
 • Jag glädjs åt att vara på utbildning i gbg i 4dgr och med det få äta hotellfrukost och träna i hotellgymet! Gillar verkligen hotellgym, vet inte varför men alltid gjort, kanske för man får en härlig känsla av att träna när man är borta/på semester 🙂

  Erika 2016-02-01 19:12:08
  Svara
 • Jag gläds över en heldag i baken och en god pizza på Walléns som avslutning (förresten tack för bra pizza-tips!). Nu gläds jag över att sitta i sängen och ta det lugnt. 🙂

  Nellie 2016-02-01 18:46:46 http://www.minvardagshälsa.se
  Svara
 • Gick en kurs i tyngdlyftning i helgen. Jättekul, men kände på det du beskriver 🙂 Ryck och stöt på lätta vikter. Ena lyftet tip top, nästa flopp. Och så höll det på i dagarna två 🙂 Men glädjen i att ha vågat testa något nytt och (för mig) lite läskigt! Och att minnas de bra lyften tills nästa gång jag testar.

  Charlotte 2016-02-01 18:39:17
  Svara
  • Svar på Charlottes kommentar.

   visst är det både nedslående och upplyftande, men kanske mest av allt fascinerande hur det kan variera så mycket!!

   Sara Rönne 2016-02-01 18:51:12
   Svara
 • Vad är skejtskidor? Kram

  Mirella 2016-02-01 18:29:46 http://Livligadrommar.se
  Svara
  • Svar på Mirellas kommentar.

   skejtskidåkning är det som charlotte kalla är bäst på; alltså längdskidåkning som inte går i längdspår utan där man liksom ”skejtar” – tänk skridskor fast på skidor.

   Sara Rönne 2016-02-01 18:51:51
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk