Om man hade reggat all sin löpning sedan man började springa hade man vetat hur långt man sprungit i sitt liv. Det vet inte jag. Men ibland tänker jag att det hade varit kul information.

Idag lade jag ytterligare fem kilometrar till handlingarna. Jag sprang med min sambo löpcoachen, och min hund Hazel. Vi är en löpglad liten trio som inte bangar mörker eller vinter eller lata nyårsdagar.

Jag brukar tänka att en bra måndag ger en bra start på veckan – precis som en bra nyårsdag ger en bra start på det nya året.

Innan vi stack ut knäppte jag igång bastun och den var tokvarm när vi kom hem igen. Kombon löpning och bastu är precis som det nya året ska vara – precis som längdskidåkning och kokosboll som vi slutade det förra året med. Eller cykling och fika till exempel. Eller traillöpning och pannkakor.

träningsglädje löpning åreEn bild från april 2015

 

0