Om jag bara fick resa till ett enda land så skulle det tveklöst vara USA. Och om jag av okänd anledning inte fick välja USA så skulle det bli Kanada. The American dream lockar mig på helt andra sätt än den klassiska tolkningen. Jag fascineras snarare över att allting är så mycket mer i Nordamerika; träden är grönare, snön är fluffigare och stjärnorna är större.

Det finns en mängd saker jag vill uppleva i USA och Kanada, och jag tänkte skriva ner dem som en bucket list i det här blogginlägget. Det är en lista som kommer växa i och med att jag upptäcker nya saker och drömmer mig till fler ställen. Vem vet, kanske har du också en drömlista över vad du vill uppleva i USA och Kanada – eller någonstans du varit som jag inte får missa?

 

Bucket list USA:

 

> Åka på roadtrip på Route 66 (ungefär här börjar den)

> Åka till Colorado under sommaren och springa trail (jag inspireras av den här bloggaren)

> Åka Highway 1

> Åka skidor i Aspen och i Vail

> Springa ett millopp i USA (halvmarathon funkar också)

> Åka till östra Kanada (typ Newfoundland eller Nova Scotia)

> Besöka San Fransisco

> Uppleva Grand Canyon (och gärna göra något träningsaktigt)

> Uppleva Yosemite (och gärna göra något träningsaktigt)

> Åka till Maine

Jag har rent generellt varit mycket mer på östra sidan av USA. Jag har bland annat gjort en road trip längs hela kusten från Boston till Miami och varit väldigt mycket i just Boston och New York. Här är lite USA-inspo för dig som längtar dit oavsett om du aldrig varit i USA eller om du vill tillbaks igen:

> Några bilder från Miami beach (den andra gången jag var där). Jag älskade att springa längs strandpromenaden och jag tokgillade vårt hotell!

> Stränderna i Florida är några av de bäst jag upplevt i världen – här i Panama City Beach. Och den här rundan gick inte av för hackor – varning för alligatorerna!

> Jag älskar, älskar, älskar road trips!

> Jag har varit i Boston många gånger om våren och såhär kan det se ut! Eller såhär!

> Montreal (Kanada)!

> Jag kunde Toronto (Kanada igen) utan och innan förut eftersom jag bott där, men inte nu längre. Däremot var jag brudtärna en gång, på en kompis bröllop. Hon var kanadensiska och italienska – han var australiensare.

panama city beach sea view panama city beach majestic hotel panama city beach

Bilder från vår balkong i Panama City Beach

0