Idag publicerar jag det fjärde avsnittet av Träningsglädje TALKS Vinterspecial på lika många dagar. Det här är en vinterspecial som jag gör tillsammans med Craft Sportswear med totalt sju avsnitt. Har ni lyssnat på dem? Och vad tycker ni? Berätta gärna; jag är så hemskt nyfiken och ser ju att ni är många, många som lyssnar varje dag!

Idag pratar jag om drömresan; nämligen träningsresor. Framförallt pratar jag om många olika sätt man kan skapa sig en träningsresa och hur pass mycket ”resa” man vill stoppa i sin träningsresa. Det låter kanske kryptiskt; men när ni lyssnar så kommer ni att förstå!

Jag håller på för fullt med att landa i mina målsättningar inför 2016. Tankarna finns där, men de är inte formulerade i konkreta målsättningar eller förväntningar. Drömmen vore att hela året skulle bli en slags träningsresa; ett år helt fullt med upplevelser på hemmaplan och bortaplan. Den drömmen är inte så långt borta. En vän till mig har som nyårslöfte att prova minst en ny sak varje månad under 2016; med målsättningen ”att ha så roligt som det bara går”. Jag håller med henne!

I början av podavsnittet pratar jag med Lena Karlsson som är designer på Craft. En himla härlig människa som står bakom mycket av hur plaggen från Craft ser ut. Framförallt så var det hon som gjorde det otroligt populära kurbitsmönstret på landslagsdräkten som längdlandslaget åkte i under VM i Falun. Samma mönster sitter på en mängd mössor som pryder människors huvuden även i vinter, och alla andra plagg från den kollektionen.

I år kan ni se hennes design på den supersnygga längddräkten som landslagsåkarna från USA åker i; kolla lite extra noga under Tour de Ski som börjar på nyårsdagen!

Just i detta podavsnitt pratar Lena lite om hur hon blev designer och vad hon gör som designer; men i ett avsnitt framöver frågar jag mer om varför plaggen har den färg de har – och vad som urskiljer design på träningskläder från andra kläder.

Här är några av mina designfavoriter från Craft Sportswear:

> Race jacket. Extremt stilren längdjacka (funkar såklart också för löpning) som är uttänkt i minsta detalj. Här är samma jacka för herr för alla de som älskar FÄRG!

> Devotion jacket. SÅ MYCKET FÄRG! Dessutom stilren och perfekt för varmare vinterdagar och kallare vårdagar. En jacka jag använt massor!

> Focus hood jacket. Den perfekta jackan när man bara behöver ett extra skydd. Kanske inget för vintern men perfekt för svenskt sommarväder!

> Active comfort underställ. Igen: färg, färg, färg. Jag går runt i den korta underställströjan jämt och har den som t-shirt. Ett supertips!

Här kan du läsa mer om de tidigare avsnitten i Träningsglädje TALKS Vinterspecial:

> Avsnitt 3: så blir hemmaträningen den bästa träningen

> Avsnitt 2: träningspeppen – så blir träningen roligare

> Avsnitt 1: om att våga

Lena Karlsson designer på Craft Sportswear PODCAST OM HÄLSA träningsglädje talks

0