Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Året som gick – resorna

Jag spenderade mitt 2015 framförallt på fyra ställen: i Åre, Stockholm, Halmstad och Hälsingland. Alla mina hem kan du läsa om här!

Efter att ha rest massor i november 2014 då jag var till New York, Curacao i Karibien och Paris på en och samma månad så var jag rätt så restrött när 2015 började. Så jag resten ingenstans alls första halvåret; däremot var jag i både Hälsingland och Halmstad en del. –Och på hösten var jag på en drömhelg i Stockholms skärgård såklart!

De tre utlandsresor jag gjorde under 2015 gick till Chicago, Dublin och London.

Vi börjar med Chicago som var en riktig fullträff; förutom att jag gick och blev sjuk vilket var så märkligt eftersom jag sällan blir sjuk. Ungefär såhär ser det ut i Chicago – så himla härligt!

Vi åkte dit för att min sambo skulle springa marathonVi hade fint och soligt väder och hängde vid vattnet en hel del. Sista dagen åkte hade vi en heldag med sightseeing och sandstrand.

Till Dublin åkte vi för att springa marathon så hela resan gick rätt mycket ut på just det. Vi hade gråväder hela resan men här är det ju färg i alla fall! Loppet då? Jo, det gick ju bra!

I november åkte jag till London för en av höstens bästa helger. Jag älskade verkligen den här Londonhelgen! Vi bodde på St Martins Lane och gick på musikal och shoppade en del

Det har inte varit ett år med jättemycket resor men som det ser ut nu så kommer jag att ta igen det under 2016. Det finns så mycket jag vill göra och så många ställen jag vill åka till; bland annat Island!

Chicago gold coast sara IMG_7113 Chicago gold coast IMG_7085 sara chicago skyline IMG_6849 chicago skyline Chicago marathon IMG_6681 Chicago marathon IMG_6687 Chicago IMG_6362dublin IMG_4830 dublin marathonlondon IMG_0673 london christmas IMG_0592 covent garden london IMG_0483 St Martins lane hotel London IMG_0159

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger